8.6 C
Pals
Dilluns, 6 febrer 2023
- Publicitat -

Platja d’Aro no comprarà una nòria per substituir la del Magic Park

L'Ajuntament ha descartat comprar-ne una de nova per l'alt cost econòmic que això suposa

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Platja d’Aro no comprarà una nòria per substituir la del Magic Park. L’Ajuntament ha descartat comprar-ne una de nova per l’alt cost econòmic que això comporta i tampoc rehabilitarà l’original. Ho explica el Diari de Girona.

Ho va confirmar la regidora d’Acció Territorial i Urbanisme, Montserrat Rovira, qui va explicar que el nou govern municipal (PSC-ERC) finalment ha decidit descartar la compra d’una nòria nova perquè és “molt car. Ara no és el moment de fer aquest dispendi públic”, va explicar Rovira. De fet i tal i com va avançar Ràdio Capital, va ser l’antic equip de govern format per CiU i el PSC, encapçalat per Joan Giraut, qui va anunciar el passat mes de març que el consistori estava valorant ofertes per adquirir una nova roda abans d’acabar el 2019.

Per la seva banda la regidora també va afegir que tampoc es rehabilitarà l’estructura de la nòria actual per raons econòmiques i de seguretat: “la restauració suposava una inversió molt gran perquè, entre altres coses, s’havia d’adaptar a les normes de seguretat actuals”. L’antic govern també va valorar la possibilitat de restaurar la instal·lació i traslladar-la en una zona verda, però finalment uns estudis realitzats van concloure que l’operació no era viable.

El Magic Park es va creat l’any 1974 per Màrius Xufré, que es dedicava a les atraccions en fires locals. Després de comprar els terrenys el 1972, Xufré va construir la nau dos anys després i aquell mateix any es va posar en marxa amb la pista dels autos de xoc. Després la instal·lació va créixer i es van incoporar la nòria, una bolera, les màquines d’atzar i de videojocs, els llits elàstics o la pista de patinatge. També hi havia la popular discoteca Màrius, que va tancar el 2008 després de patir una inundació total. Finalment, el parc va tancar portes l’11 de setembre del 2017. La presència d’amiant, però, va endarrerir tota l’operació de desmuntatge, que va començar a principis de març del 2019 seguint els plans i protocols de seguretat marcats per la Generalitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Els pescadors del Baix Empordà es veuen afectats pel mal temps

Amb les ventades i la mala mar els pescadors del Baix Empordà no podran sortir a feinejar durant els propers dies.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -