6.4 C
Pals
Dilluns, 27 Gener 2020

Et presentem en Pau Sala

El més llegit

Un conductor engolit per una onada al port de Palamós durant el temporal Gloria

Un conductor es troba circulant pel port de Palamós fins que el temporal marítim l'atrapa quan les onades sobrepassen el dic de recer

El baix-empordanès Enric Auquer guanya el Goya al millor actor revelació

L'actor de Verges Enric Auquer guanya el Goya al millor actor revelació i el dedica a totes les antifeixistes del món.

Un centenar de voluntaris netegen les platges de Palamós

Prop d'un centenar de persones van participar ahir en la neteja de les platges de Palamós després dels efectes...

VÍDEO: El temporal Glòria es menja la sorra de Calella de Palafrugell

Els passejos marítims de molts municipis estan tancats, pel perill de les fortes onades. Un dels casos és el de Calella de Palafrugell, on l'aigua ha arribat fins les cases i s'ha menjat la sorra

Ullà es connecta a l’aigua de Torroella

Aquesta aigua continua sense ser potable: no es pot beure ni cuinar amb ella, però sí dutxar-se, rentar la roba o els estris de cuina

Per casualitats de la vida hem escoltat a les xarxes una cançó anomenada ‘Stay High‘ i que està creada per en Pau Sala, un jove de 15 anys i que des dels 5 anys es dedica a la música i a tocar el piano.

Actualment està cursant el quart grau professional al Conservatori Oficial de Música i des de fa 4 va decidir canviar el piano clàssic per un de modern. Amb 9 anys ja componia cançons per tocar amb el piano, però mai s’havia plantejat publicar res. Aquell any va guanyar un concurs amateur de piano i des de llavors que no ha parat de compondre.

Els últims mesos va presentar unes maquetes que tenia acabades a Ten Produccions que van decidir produir-ne un parell, tot seguint les opinions i idees que en Pau tenia al cap.

A finals de novembre va publicar aquest ‘Stay High’ que suma milers de reproduccions a Spotify, iTunes, Youtube i altres plataformes d’streaming i que el confirmen com un jove a tenir molt en compte en els propers mesos.

La cançó en qüestió ha estat creada per en Pau i és en Carlos Torregrosa qui la canta sobre una base que ens recorda a grans produccions que ens arriben de fora del país.

Molt aviat parlarem amb ell per conèixer nous detalls de les seves creacions musicals i per conèixer una mica més aquest jove artista que a part de talent musical també ho és del bàsquet, la seva altra gran passió.

L’entrada Et presentem en Pau Sala ha aparegut primer a Primera Fila.

Últimes notícies

Gairebé un miler de persones participen en la neteja de la platja de l’Estartit

Els efectes del temporal continuen afectant als veïns i veïnes de sectors com Griells

Reoberta la carretera que va d’Ullà a Verges

S'adverteix, però, que els usuaris circulin amb precaució perquè "en determinades zones encara pot quedar alguna bassa d'aigua"

Desactivat el pla Inuncat per la normalització dels cursos dels rius i la millora de la metereologia

Protecció Civil de la Generalitat dona per finalitzada la fase d'ALERTA del Pla Especial d'Emergències per Inundacions de Catalunya (INUNCAT), un cop els cabals dels cursos fluvials van tornant a la normalitat i es troben fora de perill.

Un centenar de voluntaris netegen les platges de Palamós

Prop d'un centenar de persones van participar ahir en la neteja de les platges de Palamós després dels efectes que va causar el temporal...

Ullà es connecta a l’aigua de Torroella

Aquesta aigua continua sense ser potable: no es pot beure ni cuinar amb ella, però sí dutxar-se, rentar la roba o els estris de cuina

Més notícies