14.2 C
Pals
Dissabte, 16 octubre 2021
- Publicitat -

Eurofirms es converteix en el vuitè partner del viver d’empreses Alta Mar

El viver afirma que aquest acord permetrà millorar l’àmbit formatiu

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El viver d’empreses Alta Mar de Calonge i Sant Antoni ha firmat, aquest dimarts, un conveni amb Eurofirms, la primera empresa en recursos humans i la quarta del sector a Espanya. Així, reforçarà el viver en l’àmbit formatiu i consolidarà la xarxa d’institucions i empreses que li donen suport.

El regidor de promoció econòmica de Calonge i Sant Antoni, Arturo Prades, ha destacat la importància d’unir-se amb empreses potents com Eurofirms. A més, ha valorat molt positivament que Eurofirms ofereixi la seva col·laboració en l’organització de cursos formatius.

 

Des de l’alcaldia, Jordi Soler, afirma que aquest conveni entra de ple en el programa formatiu i incentiu de treball. Així, considera que aquest nou col·laborador serà molt favorable per aquells que necessitin formació i valors de futur. En especial, la gent jove.

El conveni s’ha signat per tres anys. En els quals, l’empresa Eurofirms també participarà en les fires i congressos que s’organitzin al Palau Firal i s’encarregarà de programar xerrades i conferències.

CREIXEMENT D’ALTA MAR

Alta Mar va néixer de la mà de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni amb l’objectiu de donar un impuls a l’emprenedoria i facilitar un espai amb els serveis necessaris perquè les noves empreses poguessin créixer. En aquest sentit, Eurofirms ha decidit col·laborar i ha esdevingut el vuitè partner, juntament amb: la Cambra de Comerç de Palamós, el Banc de Sabadell, Meca Center, Altanetica-Ghofi, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i el Consell Comarcal del Baix Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -