17.8 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Èxit en la jornada inaugural del 7è Festival Amb So de Cobla

La Companyia Elèctrica Dharma acompanyada per la Cobla Principal del Llobregat van omplir la renovada Plaça de Josep Sarquella de Palamós

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ahir dimarts 1 d’agost, es va inaugurar la setena edició del Festival Amb So de Cobla. El concert inaugural, a càrrec de la Companyia Elèctrica Dharma i molt ben acompanyada per la Cobla Principal del Llobregat, va omplir la renovada Plaça de Josep Sarquella de Palamós amb més d’un miler de persones. Entre els presents, van assistir-hi diverses autoritats i gent del món cultural entre els quals la Consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i l’alcalde de Palamós, Lluís Puig.

La Dharma i La Cobla Principal del Llobregat amb introducció de la colla sardanista La Continuïtat del Montgrí van fer un repàs a l’obra dels 50 anys de la banda fent vibrar al públic assistent. A més, sense oblidar clàssics com La Terra Festejada, Inana, Catalluna i La Presó del Rei de França, entre d’altres. 

El festival continua

La programació d’aquest dijous 3 d’agost l’obrirà, a les 19h, Xavi Lozano & Cobla Mediterrània amb BUFATERRÀNIA,  Tubs & Cobla, un espectacle musical familiar, divertit i sorprenent que fusiona el món de la música per a cobla amb un gran ventall d’instruments totalment diferents als què estem acostumats a veure als nostres escenaris. A les 22.00 hores, a a la Plaça Josep Sarquella, el torn serà per la Cobla Flama de Farners i Neus Mar amb Trencandís. La unió del talent vocal de la palafrugellenca Neus Mar amb l’afany innovador de la Cobla La Flama de Farners ha cristal·litzat en un nou espectacle que ens convida a tastar les sonoritats més característiques dels diferents indrets dels Països Catalans.

L’endemà, el divendres 4 d’agost a les 19.00 hores, a la Plaça Catalunya, Jordi Molina Quintet obrirà la penúltima jornada. El tenorista i compositor català, després de més de tres dècades d’exitosa trajectòria professional, presenta en format quintet un repertori basat en els temes del seus darrers discs juntament amb arranjaments de cançons tradicionals. Finalment, el mateix divendres a les 22.00 hores a la Plaça Josep Sarquella, podrem gaudir de l’espectacle Piano & Cobla. Una producció del Festival Amb So de Cobla a on es vol experimentar la sonoritat de la cobla amb la del piano de la mà dels pianistes solistes seran Albert Guinovart i Montserrat Cases, acompanyats de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Bizarrap/Bizapop anuncia la sessió 57 en un extens vídeo

Aquesta mateixa setmana Bizarrap canviava el seu nom d’Instagram pel de Bizapop, fet que feia entreveure que ben aviat arribaria una nova cançó, que semblava que podria ser amb algun/a artista pop. Ara s’ha confirmat que el 4 d’octubre arribarà la sessió 57, tot i que de moment es manté el misteri de qui serà
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -