Jove veí d'Ullà a presó
Imatge d'arxiu dels Mossos

Una forta explosió i un incendi posterior en una de les entrades de Platja d’Aro, prop del número 70 de l’avinguda del Castell d’Aro, va provocar un ensurt als veïns i veïnes del municipi. Segons informa el Diari de Girona, un vehicle va quedar totalment calcinat per les flames i un altre que estava aprop va quedar destrossat parcialment.

L’explosió va ser tan forta, que també se’n va veure afectat un apartament proper. Les finestres d’aquest es varen trencar. L’avís de l’incendi el van donar els veïns i veïnes quan van sentir l’explosió al voltant de dos quarts de quatre de la matinada de dilluns.

Els equips d’emergències, els Bombers i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro van desplaçar-se ràpidament al lloc dels fets. No hi va haver ferits i els bombers van poder apagar el foc que procedia dels vehicles.

Actualment els Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Sant Feliu de Guíxols estan investigant els fets, ja que sospiten que podria ser intencionat. Després de l’incendi, el propietari del turisme sinistrat, un Renault Twingo, va presentar una denúncia al cos de policia.

Una de les hipòtesis de la investigació apunta que el fet s’hauria produit per unes desavinences sentimentals i que una de les parts afectades podria haver causat l’incendi, segons afirma el Diari de Girona. Tot i això, el succés està sota investigació policial.