Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Bisbal d’Empordà han desmantellat un punt de distribució de marihuana a un pis de la urbanització Mas Pinell de Torroella de Montgrí. El propietari va denunciar que havia estat ocupat il·legalment el passat 15 de desembre i es podrien estar cometent algun tipus de delicte.

En aquesta operació, que avui s’ha fet pública, s’ha detingut a un home de 28 anys, nacionalitat espanyola i amb domicili a Parlavà, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Els agents han verificat que de l’interior sortia una forta olor a marihuana. Hi van trobar 4834,5 grams de marihuana, 3 segelladores, 4 balances de precisió, 8 caixes d’envasar al buit, sobres de missatgeria urgent i 52 segells per fer enviaments.  Doncs, han confirmat que l’habitatge ha estat ocupat de manera il·legal i que el detingut havia muntat un punt de distribució de marihuana.

De fet, no és la primera vegada que el detingut es veu immers en problemes relacionats amb marihuana. El passat mes de desembre se’l va detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per fer enviaments internacionals per correu ordinari d’aquesta planta. Així, avui mateix ha passat a disposició del jutjat d’instrucció de la Bisbal d’Empordà.