17.6 C
Pals
Dilluns, 2 octubre 2023
- Publicitat -

“Fer entendre a la gent que la neteja és un problema de tots i el barri també és de cadascú dels seus veïns”

El portaveu de l’Associació del Barri del Convent va explicar ahir a l’Entrevista de Ràdio Capital que els problemes del barri pel que fa a l’incivisme són els mateixos de molts altres llocs de la Bisbal.

Estan convençuts de la millor solució es la d’intentar conscienciar als veïns de que els espais comuns són de tots i que cal cuidar-los. Són plenament conscients de la dificultat de la seva tasca de que el camí serà lent, però els hi sembla millor que que no pas prendre altres mesures.

 

La seva iniciativa va de baix a dalt, ja que segons afirma aquestes sempre són bones, comporta treballar-la entre tots i un dels seus principals objectius és la mainada per la capacitat educativa que poden tenir sobre els seus pares.

En definitiva l’associació reivindica la força veïnal per solucionar aquest i altres problemes del barri però sempre assumint responsabilitats i donant exemple.

Finalment Marcos Pacheco va esmentar la problemàtica de les zones comuns del barri, i en aquest sentit va avançar a Ràdio Capital importants avenços en les negociacions amb l’ajuntament, una notícia que tractarem àmpliament per separat

Escolta l’entrevista sencera

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios