23.8 C
Pals
Dimecres, 4 octubre 2023
- Publicitat -

Gerard Ventura: “Tornem a fer un acte d’inauguració de Flors i Violes a Palafrugell tres anys després”

Un dels encarregats de la direcció artística de la 13a edició de ‘Flors i Violes’ de Palafrugell, Gerard Ventura, ha parlat amb nosaltres avui al Supermatí i ens ha avançat més detalls de l’esdeveniment d’enguany. Recentment han presentat el cartell oficial de Flors i Violes, i Ventura s’ha mostrat molt satisfet per tornar a gaudir d’aquest esdeveniment en unes condicions més normals.

L’edició d’enguany es farà del 29 d’abril a l’1 de maig, i està organitzada per l’Ajuntament i l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell. Segons Gerard Ventura, una de les coses a destacar és la tornada a l’espai de concerts d’abans de la pandèmia, a ‘Els Forns de la Bòbila Vella’. Allà actuaran els grups de música ‘The Gramophone Allstars Big Band’, el divendres 29 a les 22h; ‘Ginestà’, el dissabte 30 a les 23h; ‘Atrapasomnis’, el diumenge 1 a les 12h; i ‘Miquel Abras’ el diumenge 1 a les 22h.

Ventura també afirma que “Flors i Violes porta anys funcionant molt bé a nivell familiar, però costa arribar a la gent jove”. Tot i així, ha dit que el públic és sempre variat, amb gent jove, nens i nenes amb els pares i gent gran.

Torna l’acte d’inauguració. 

L’acte d’inauguració de Flors i Violes, cancel·lat els darrers anys a causa de la pandèmia, torna enguany i es farà el divendres 29 d’abril a les 21:30h davant l’Ajuntament de Palafrugell. L’acte, segons Ventura, consistirà en un espectacle de mapping a la façana del propi Ajuntament, i s’anomena ‘Chronos o la Joie de vivre’. L’espectacle anirà a càrrec de ‘Lighthink Lab’.

Segons ens ha avançat Gerard Ventura, l’acte durarà uns 10 minuts i és inèdit al municipi. Tanmateix, l’assistència és gratuïta i oberta a tothom, i en principi, no hi haurà restriccions per la Covid.

Segon concurs ‘Palafrugell Canta’. 

Una altra de les activitats programades per aquesta edició és el segon concurs ‘Palafrugell Canta’, després que l’any passat tingués “èxit”. Programat pel dissabte 30 al pati de la biblioteca municipal, es tracta d’un concurs per a donar a conèixer el talent musical dels joves del municipi, donant-los l’oportunitat de tocar en un escenari dins del marc del festival Flors i Violes. A més d’ajudar-los a promoure i difondre la seva música, el millor grup o solista serà premiat amb l’enregistrament d’un EP.

El termini de presentació de sol·licituds per participar-hi acaba l’11 d’abril a les 23:59h. Segons Ventura, en cas que hi hagi moltes sol·licituds serà un jurat qui decideixi qui entra. Podeu presentar la vostra sol·licitud a través d’aquest link: https://florsivioles.cat/2n-concurs-palafrugell-canta/.

Altres activitats.

A banda de tots aquests concerts i actes, Gerard Ventura ha destacat altres activitats que es faran al llarg del cap de setmana de Flors i Violes. Entre altres, Indira Ferrer cantarà òpera al balcó del Centre Fraternal el dia 30 a les 12:30h; Pep Poblet tocarà al mateix balcó el dia 1 a les 12:30h; hi haurà diversos concerts de l’Escola de Música en diferents llocs del municipi el dia 1 durant tot el matí; i faran espectacles de màgia el dia 30 a les 12h a la Casa Tano Pissano.

Tota la programació de Flors i Violes la podeu trobar a la pàgina web florsivioles.cat.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios