15.5 C
Divendres, 26 abril 2024

Gran victòria del Calonge contra el líder

El partit es va decidir en l'últim tram, en què el local Paradera va anotar els dos gols

L’equip verd-i-vermell va obtenir aquest dissabte un triomf de molt prestigi contra el Tossa.

El partit es va decidir en l’últim tram, en què el local Paradera va anotar els dos gols.

El migcampista dels calongins havia entrat al camp substituïnt Brian Álvarez en el minut 69, i dos minuts després obriria la llauna.

Al minut 90, el mateix Paradera establiria un 2 a 0 final que suposa una injecció d’autoestima per al seu equip.

Gràcies a aquesta victòria, el Calonge se situa segon empatat a punts amb l’Unió Esportiva Quart.

La setmana vinent els baixempordanesos jugaran al camp del Cassà, que és el cuer de Segona Catalana.

Puja l’atur al 12,7% a la demarcació i suma 14.400 aturats més a tot Girona

La demarcació de Girona ha tancat el primer trimestre del 2024 amb una taxa d'atur del 12,47%, sumant 14.400 desocupats més. Segons l'Enquesta de Població Activa (EPA), el sector terciari ha patit una forta caiguda, perdent 10.800 llocs de treball. Malgrat un lleuger creixement en la indústria, construcció i agricultura, aquests no han pogut compensar la pèrdua d'ocupació en serveis