Pals
Dimarts, 23 abril 2024
- Publicitat -

El Bisbal Bàsquet no pot amb el Platges Mataró

El conjunt bisbalenc perd una bona oportunitat d'enganxar-se al grup de tres equips que comanden la classificació

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Un plantejament tàctic molt encertat va permetre als maresmencs endur-se la victòria de La Bisbal, i consolidar la seva segona plaça a la Lliga EBA.

El conjunt entrenat per Carles Rofes no va trobar en cap moment la manera d’imposar el joc, i va caure moltes vegades en la precipitació.

La sobre-excitació dels bisbalencs, amb un Pavelló Vell apretant de valent, es va combinar amb un joc molt sòlid per part dels visitants.

El Platges Mataró es va avançar en el marcador des del principi del duel, i només en el tercer quart van veure com els locals es posaven momentàniament per davant.

Però en el tram final, el Mataró va acabar de cimentar un triomf per 79 a 87 que els permetrà mantenir el pols amb Vic i Llucmajor.

Per la seva banda, el Bisbal Bàsquet perd una bona oportunitat d’enganxar-se al grup de tres equips que comanden la classificació, però bo i així manté per ara el quart lloc.