Guillem Genover i Juli Fernández
Xavier Rocas, Juli Fernández i Guillem Genover durant l'etapa de la moció de censura a l'alcalde | Imatge d'arxiu

El portaveu d’Entesa a l’Ajuntament de Palafrugell, Guillem Genover passarà a formar part del PSC de Palafrugell. Ho farà durant la campanya electoral, després de la petició del cap de llista, exalcalde Juli Fernández. A les eleccions del 2015, Genover va ser el cap de llista de la formació Entesa després de ser regidor en l’anterior mandat.

El futur membre de la llista del PSC de Palafrugell, Guillem Genover, va formar part del govern durant dos anys. Parlem concretament de l’acord entre el PSC i CiU del 2015. A partir d’aleshores va ser regidor d’Indústria, Sector Surer i Museu del Suro fins a la moció de censura. En aquell moment va mantenir el suport a Juli Fernández fins ara, que se li ha ofert aquesta nova oportunitat. Això ha dit Guillem Genover, a Ràdio Capital de l’Empordà sobre el nou projecte municipalista i el seu futur al PSC de Palafrugell.

Fins ara Genover ha format part del grup polític Entesa a Palafrugell. El problema però és que aquesta formació, a finals de mandat, es dissoldrà i passarà a ser En Comú Podem, encapçalat per Miquel Puig. En aquell moment, Guillem Genover, va fer públic que faria un pas al costat i deixaria la política. Tot i això, a les eleccions del proper 26 de maig, Genover tornarà a ser una peça clau a la llista de Fernández, segons ha explicat a l’emissora.

Aquest és el nou membre de la llista que encapçala Juli Fernández, exalcalde de Palafrugell. Guillem Genover s’unirà a una candidatura que vol posar l’horitzó en el 2030 com va explicar Fernández a Ràdio Capital recentment. L’objectiu és tenir gent formada i transversal en una llista pel municipi.