18.1 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Juli Fernández perfila el PSC de Palafrugell amb l’horitzó del 2030

El candidat del Partit Socialista de Palafrugell proposa un programa electoral mirant el futur del municipi i les necessitats a la vila de cara al 2030

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Juli Fernández perfila el PSC de Palafrugell amb l'horitzó del 2030
Loading
/

El candidat a l’alcaldia del PSC, Juli Fernández, ha presentat aquesta setmana la seva proposta de cara a les eleccions municipals 2019. L’objectiu és preparar el municipi de Palafrugell de cara a la situació del 2030. D’aquesta manera es podrà tenir una realitat clara i preparar la vila de cara a les necessitats del futur.

Juli Fernández ha explicat a Ràdio Capital de l’Empordà que la població de gent gran augmentarà i s’hauran de preveure espais socials de cara a les necessitats generades. La idea de la proposta electoral és demostrar que el Partit Socialista de Catalunya a Palafrugell coneix les necessitats de la localitat.

L’alcaldable del PSC Palafrugell assegura que estudiaran la creació d’un altre centre escolar i l’ampliació del geriàtric. Inclús també la possibilitat d’obrir un altre centre de dia a Palafrugell. Si hi ha més població, s’haurà de plantejar un tercer pavelló esportiu i qui sap si també una nova llar d’infants. Això però no es pot improvisar per això, l’horitzó 2030 com defensa Juli Fernández a Ràdio Capital.

Aquestes eleccions però arriben dos anys després de la moció de censura del partit d’Esquerra Republicana i el PDeCAT a Juli Fernández, en aquell moment alcalde. Una moció de censura que l’alcaldable sempre ha titllat d’injustificada políticament. Ara però, creu que aquesta moció serà un fet favorable de cara a les municipals, com ha dit en aquesta emissora.

Tot i que Juli Fernández s’ha presentat, i guanyat, diverses eleccions municipals aquesta vegada anirà acompanyat d’una nova llista. Entre els nous membres hi haurà la doctora Montserrat Verdaguer que formarà part d’una de les àrees professionals, si el PSC de Palafrugell arriba a la governabilitat de nou.

Juli Fernández també anirà acompanyat de Margarita Mauri, una de les poques regidores que repeteixen a les eleccions. Laura Millàn serà la nova incorporació, una mestra a la Bisbal d’Empordà, segons ha defensat a Ràdio Capital i Marc Piferrer. Piferrer és un jove llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses que ocuparà un lloc destacat a la llista. La idea és tenir un equip “transversal” i que gestioni allò que conegui de primera mà per haver dedicat la seva vida professional a aquell camp laboral.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Recomanació literària: “I diumenge, meteorit” d’Albert Pijuan

Aquesta setmana, la Maria Teresa Calabús de la Llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí, ens recomana aquest llibre...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -