12.1 C
Pals
Dissabte, 4 febrer 2023
- Publicitat -

Historia de un matrimonio

Ignasi Arbat
Ignasi Arbathttp://www.ningunoesperfecte.cat/
Presentador i director del programa "Ningú no és perfecte"
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Noah Baumbach ha fet d’Historia de un matrimonio una de les millors pel·lícules de divorci, i sense cap dubte, la millor des de Kramer contra Kramer. El divorci i sobretot, les seves conseqüències, són els pilars en què es construeix aquesta pel·lícula. 
El que comença com una comèdia romàntica s’acaba al cap de cinc minuts quan descobreixes que això no és una pel·lícula sobre l’enamorament, sinó tot el contrari. 
Protagonitzada per Scarlett Johansson i Adam Driver, ambdós ens ofereixen unes interpretacions memorables, probablement la millor de les seves carreres. 
La pel·lícula també analitza els papers dels advocats, aquí interpretats per Laura Dern, Alan Alda i Ray Liotta. La pel·lícula ens ofereix un retrat dels diferents perfils d’advocats, però no es queda en el tòpic sinó que va més enllà, sobretot en els personatges de Dern, que és més que l’advocada tauró, o el bonàs que interpreta Alda. 
Historia de un matrimonio és una pel·lícula llarga, de dues hores i quart, però el seu ritme és excel·lent. De guió impecable i diàlegs molt ben escrits.
El millor de la pel·lícula és que és capaç d’explicar-nos la història d’un conflicte molt dolorós en una parella sense posicionar-se. Ni ell, ni ella són els dolents de la pel·lícula. Tots dos han fet coses bones i menyspreables. El cas és que el divorci treu la pitjor cara d’ambdós i acaben convertint-se en les persones que no volen ser. Hi ha un punt, cap al final, que això ho porta a l’extrem en una escena de diàleg que s’acaba convertint en una discussió terrible. Sense dubtar-ho aquesta és l’escena que ens fa posar la pell de gallina per esfereïdora. 
El millor de la parella és com tracten al seu fill. Cada dia que passa la parella es separa més, però amb el fill és just al contrari. De fet, el millor que saben fer tots dos durant el procés, és aïllar al nen del conflicte i no pertorbar-lo emocionalment. 
Historia de un matrimonio és una pel·lícula excel·lent, tremendament realista, que bascula entre el drama i alguns punts de comèdia.
Si en voleu més hem fet una ressenya també en el nostre podcast. Link de descàrrega directa, link a Apple Podcasts, link a Spotify, link a iVoox.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -