21.1 C
Pals
Dissabte, 22 juny 2024
- Publicitat -

Cirurgians plàstics de Girona i Salt realitzaran operacions a l’Hospital de Palamós

Sis professionals que treballen a l'Hospital Trueta de Girona i al Santa Caterina de Salt s'han fusionat en un sol equip per oferir assistència als hospitals comarcals

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Un total de sis cirurgians plàstics de l’Hospital Trueta de Girona i al Santa Caterina de Salt han creat un equip de treball per oferir assistència als hospitals comarcals segons ha informat el diari El Punt Avui. En el cas de la comarca del Baix Empordà realitzaran operacions a l’Hospital de Palamós.

L’equip es desplaçarà als hospitals comarcals per fer visites i operar els pacients corresponents per zona d’influència i nivell patològic, exceptuant els casos més complexos se seguiran derivant a l’Hospital Trueta. L’objectiu d’aquests equips de treball és millorar l’atenció relacionada amb la cirurgia plàstica i consolidar un model de servei territorial en l’àmbit de la cirurgia plàstica i reparadora.

La major part d’actuacions que realitza aquest servei és el de reconstrucció de mama o càncer de pell. Operen úlceres, ferides complexes, oncologia de cap i coll, cremats o tumors de part toves, entre d’altres. Des de l’ICS de Girona s’estima que el servei territorial de cirurgia plàstica i reparadora farà un total de 1.500 operacions a l’any. 

El model d’aquest nou servei territorial és el mateix que segueixen la unitat d’endocrinologia i nutrició territorial de Girona o el servei d’oncologia (ICO), que fa anys que segueixen aquest model assistencial. La gestió es fa des del Trueta però l’activitat també es presta als hospitals comarcals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -