- Publicitat -

Importantíssima victòria del Calonge, amb remuntada inclosa

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Duel entre rivals directes, empatats a 19 punts abans del matx, que es presentava com una gran ocasió per als calongins. I a fe que la van saber aprofitar.

Les coses van començar malament per al conjunt local, perquè als 22 minuts Fernández Bayón va avançar la Unió Esportiva Quart.

S’arribaria al descans amb aquest provisional 0 a 1. Però a la segona part, un gran Víctor Pajares va capgirar el marcador amb dos gols.

Amb el triomf, el Calonge deixa el Quart tres punts per darrera, i amb 22 punts ja és a només 1 punt del Tordera, que és segon.

El líder Tossa, que va vèncer precisament el Tordera, es destaca amb 28 punts.

La competició descansarà per Festes, i retornarà el dia 7 de gener amb un interessant Tordera-Calonge.