20.2 C
Pals
Dimarts, 19 octubre 2021
- Publicitat -

Impulsen Amics Internacionals de la Costa Brava per lluitar per la seva preservació

La nova entitat ecologista està formada per turistes i propietaris a la Costa Brava que venen des d'Alemanya, França o inclús els Estats Units d'Amèrica i volen lluitar per preservar la zona

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Persones de diverses nacionalitats han impulsat la nova plataforma ecologista, Amics Internacionals de la Costa Brava per lluitar per la seva preservació. Els membres asseguren “que estimen la costa” i són europeus però també d’altres nacionalitats com els Estats Units d’Amèrica.

Per donar a conèixer l’entitat i la seva primera lluita, s’ha organitzat una neteja aquest diumenge a la Pineda de Port d’Aro. Volen evitar la construcció de l’ampliació de la Marina de Port d’Aro amb 272 amarradors i 403 apartaments a la desembocadura del Riudaura. Dirk Ewers, impulsor de la plataforma a Ràdio Capital de l’Empordà.

Assegura que l’entitat la formen persones amb diferents relacions al Baix Empordà. Entre propietaris a la comarca com també turistes que fa 40 anys que venen a la Costa Brava, informa Ewers a Ràdio Capital, entre ells hi ha gent d’Alemanya, dels Estats Units, de França, de Bèlgica, de Rússia i fins i tot dels Països Baixos.

Amics Internacionals de la Costa Brava per evitar la destrucció de la naturalesa al Baix Empordà

Ewers explica que s’ha de formar i construir una economia que no depèn de la destrucció de la naturalesa.

La plataforma Amics Internacionals de la Costa Brava forma part de l’entitat SOS Costa Brava que ja ha evitat la construcció de milers d’habitatges a la costa baix-empordanesa com també a altres comarques gironines.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Tot Era Millor – 1982

Repassem el 1982 amb la Mar Coll i en Marc Clapés. Des de l'estrena de ET fins l'èxit de Survivor amb Eye of the tiger.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -