Ajuntament de Palamós
Ajuntament de Palamós | Imatge d'arxiu

El procés de participació ciutadana per triar els projectes d’inversió el pròxim any 2019 a Palamós han començat aquest dissabte dia 1. Així totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi podran escollit 8 de les 16 propostes presentades fins el dia 31 d’aquest mes.

Aquests 16 projectes es van acabar de determinar en l’assemblea ciutadana del passat mes d’octubre. Determinats com a més rellevants per al municipi i d’acord amb el pressupost fixat de 100.000 euros.

El dia 16 de gener a les 19 h l’Ajuntament de Palamós farà públic el resultat definitiu d’aquest procés de participació ciutadana a l’Espai d’Entitats ubicat a l’edifici del teatre La Gorga, obert a tothom.

En aquest sentit, des del consistori també es convida a tots els veïns i les veïnes a participar en la tria. Així, recorda que les votacions es poden fer fer manera telemàtica pel web palamos-decidim.ddgi.cat i mitjançant les butlletes de participació que es podran recollir i dipositar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), a la Biblioteca municipal “Lluís Barceló i Bou” o al Punt Jove.