28.6 C
Pals
Dissabte, 12 juny 2021
- Publicitat -

Inici de les votacions per escollir les propostes d’inversió de l’any 2019 a Palamós

Els projectes tenen un valor global de 100.000 euros

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El procés de participació ciutadana per triar els projectes d’inversió el pròxim any 2019 a Palamós han començat aquest dissabte dia 1. Així totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi podran escollit 8 de les 16 propostes presentades fins el dia 31 d’aquest mes.

Aquests 16 projectes es van acabar de determinar en l’assemblea ciutadana del passat mes d’octubre. Determinats com a més rellevants per al municipi i d’acord amb el pressupost fixat de 100.000 euros.

El dia 16 de gener a les 19 h l’Ajuntament de Palamós farà públic el resultat definitiu d’aquest procés de participació ciutadana a l’Espai d’Entitats ubicat a l’edifici del teatre La Gorga, obert a tothom.

En aquest sentit, des del consistori també es convida a tots els veïns i les veïnes a participar en la tria. Així, recorda que les votacions es poden fer fer manera telemàtica pel web palamos-decidim.ddgi.cat i mitjançant les butlletes de participació que es podran recollir i dipositar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), a la Biblioteca municipal “Lluís Barceló i Bou” o al Punt Jove.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Acord de col·laboració entre el Palamós CF i la Fundació Esportiva Palamós

Amb la idea de revitalitzar el futbol base palamosí, el Palamós Club de Futbol i la Fundació Esportiva Palamós volen impulsar un nou projecte esportiu de manera conjunta. Les dues entitats tenen la intenció de fusionar-se i començar una nova etapa que regeneri el futbol formatiu del municipi, dotant-lo dels recursos necessaris per a un desenvolupament comú.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -