27.2 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

Instal·len un gronxador per a infants amb mobilitat reduïda a la Bisbal

La previsió és que properament s’instal·li un gronxador de característiques similars al Parc Infantil del carrer Sardenya

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La zona de jocs infantils situada a l’avinguda Josep Irla, 11 al municipi de La Bisbal d’Empordà, acaba d’ampliar-se amb la instal·lació d’un nou gronxador adaptat per a infants amb mobilitat reduïda. Es tracta d’un gronxador equipat amb panells laterals de polietilè d’alta densitat, tipus “bressol”, que augmenta la seguretat de la mainada amb mobilitat reduïda: permet protegir totalment el cos de l’infant mentre s’està gronxant i evitar possibles caigudes.

La instal·lació d’aquest dilluns al parc, permet a la Bisbal d’Empordà comptar amb el primer parc infantil adaptat a persones amb diversitat funcional, que permet integrar nens i nenes de diferents capacitats en el joc. L’acció vol millorar l’accessibilitat i la inclusió dels espais públics. En aquesta línia, la previsió és que s’instal·li un altre gronxador de característiques similars al Pac Infantil del carrer Sardenya de la Bisbal d’Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cinema i sèries, amb Ignasi Arbat – 10 agost 2022

La nova pel·lícula de Brad Pitt "Bullet train" ha estat una de les produccions que l'Ignasi ens ha comentat...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -