13.3 C
Pals
Divendres, 30 setembre 2022
- Publicitat -

Viatges Capitals: Nova York en una setmana

La ciutat que no dorm mai, Nova York als Estats Units és una de les destinacions més demanades a nivell mundial. La Big Apple com també es coneix ofereix una gran quantitat d’experiències, des de sales de concerts, restaurants creatius, vida nocturna però sense deixar de banda el centenar de gratacels que coronen l’illa de Manhattan. Aquesta és la nova destinació de la secció de Viatges Capitals amb Plan B, una aplicació d’ofertes temporals per viatjar més impulsivament. Vola a Nova York per 229 € entre l’1 i el 7 de novembre del 2019.

Una dada curiosa són els més de 113 edificis que superen els 183 metres d’alçada, però el One World Trade Center que arriba als 541 metres. Actualment és l’edifici més alt de la ciutat, lluny dels 381 metres de l’Empire State Building, un dels immobles més coneguts de la ciutat, construït l’any 1930; els dos tenen una terrassa disponible per poder pujar-hi i veure les vistes, la millor hora per anar-hi és a la posta de sol.

Viatja a Nova York per 229 € amb Plan B i Ràdio Capital

A la ciutat que “mai dorm” s’hi poden fer una gran infinitat d’activitats, però passejar-se pels seus carrers numerats és la millor manera de conèixer la ciutat. Començar al sud de la penínsul·la de Manhattan amb Wall Street i anar pujant per l’Oest on hi ha la High Line, una antiga via de tren elevada. A l’est, el famós pont de Brooklyn i el barri amb el mateix nom. Més amunt ja arribem al centre de la ciutat amb Times Square com a element més cèntric i turístic. Una plaça que no necessiten fanals, si hi aneu fixeu-vos-hi. No deixar de banda la 5a Avinguda, que et condueix fins al Parc Central de la ciutat, amb un zoo a l’interior.

En una visita a Nova York de set dies no hi poden faltar els museus més reconeguts del món, com són el Museu d’Art Modern (MOMA), el Metropolitan (Museu Metropolità d’Art) o pels interessats en natura, el Museu d’Història Natural Americà, protagonista de la famosa pel·lícula Nit al Museu. Escolta la secció a l’Estiu Capital amb més recomencions.

Com sempre recomanem algun indret per menjar. Com que a Nova York sempre surten noves ofertes gastronòmiques, a Ràdio Capital hem seleccionat un restaurant que sorprèn. El Ninja New York, un espai ambientat en els ninjas on fins i tot hi ha duels en mig del restaurant. Tot mentre gaudeixes d’un menjar de fusió entre la cuina japonesa amb tocs de gastronomia francesa.

Descobreix més ofertes irrepetibles a l’aplicació mòbil de Plan B, descarrega-te-la a planbapp.es/marxem i viatja més impulsivament.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios