11.7 C
Pals
Dimecres, 21 abril 2021
- Publicitat -

Jordi Colomí, nou president de la Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter

La Junta ha renovat els membres del seu òrgan directiu, la Junta de Govern, i del Jurat de l’Aigua, després de les eleccions municipals

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Jordi Colomí, alcalde de Torroella de Montgrí, és el nou president de la Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter des de divendres passat. Després de les eleccions municipals, l’ens ha renovat els membres del seu òrgan directiu, la Junta de Govern, i del Jurat de l’Aigua.

Colomí assegura que “en aquesta nova etapa es continuarà la bona feina feta fins ara per l’equip tècnic amb l’objectiu de promoure i consolidar l’ens com un instrument imprescindible al servei de la sostenibilitat en l’ampli territori on desenvolupa la seva activitat”. En l’assemblea celebrada divendres a la Fundació Mas Badia, Narcís Illa va ser escollit com a vicepresident, en representació de les comunitats de regants de Sant Julià de Ramis, Cervià de Ter, Sant Jordi Desvalls, Colomers i Jafre. Així mateix, el secretari continuarà sent Francesc Camps.

L’aigua és un bé escàs i que en el cas del Baix Ter ha tingut i té un pes central en el desenvolupament econòmic i social”, va assegurar Jordi Colomí. És per això que es posa en valor la tasca que s’ha portat fins ara des de la junta, en uns primers anys, des del 2014, quan es va constituir, que han servit de rodatge i d’aprenentatge. En aquest sentit, recorda l’èxit que ha representant l’acord històric signat a la Taula del Ter fa dos estius per disminuir progressivament el transvasament del Ter cap a Barcelona i avançar cap a la recuperació del cabal ecològic del riu. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Eduard de Ribot: “Ens sentim molt decebuts i lamentem el que han fet els sis ajuntaments amb el PDU”

Ribot ha remarcat que el posicionament dels ajuntaments sempre és en contra del PDU i que si el problema és un tema d'interpretació, "hi ha altres formes"
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -