Cartell Jornada prevenció de residus Begur, 2017

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Begur organitza una jornada sobre la prevenció de residus el 19 de novembre a l’Espai Mas d’en Pinc. Aquest acte tindrà com a lema “Tanquem el cercle” i oferirà una diversitat d’activitats gratuïtes tant per als grans com per als més petits.

La jornada “Tanquem el cercle” s’iniciarà a les onze del matí. Treballs manuals amb residus reutilitzables, tallers de revisió de bicicletes, una xerrada sobre l’economia circular i el model porta a porta; o visites guiades a l’Espai Mas d’en Pinc i al Bosc Madur, són algunes de les activitats que tindran cabuda en la primera part de la jornada.

A la tarda es repetiran bona part de les activitats del matí fins a la cloenda de l’acte, prevista a les cinc i mitja. A més a més, durant tot el dia es faran jocs tradicionals i hi haurà un inflable per reciclar saltant.

“Tanquem el cercle” s’emmarca en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Així doncs, l’Ajuntament de Begur conjuntament amb altres entitats i associacions  duran a terme altres activitats de conscienciació mediambiental adreçades a escolars, treballadors municipals i al públic en general.

Programa Jornada Tanquem el Cercle