Josep Ferrer: “Els guàrdies civils ho van tenir molt fàcil”

L'alcalde de la Tallada diu que han trigat a querellar-se per l'1-O per disconformitat entre el veïnat

L’alcalde de la Tallada, Josep Ferrer, va explicar ahir en una entrevista al Supermatí els motius pels quals els guàrdies civils podrien haver decidit retirar les urnes i carregar justament a la Tallada. Ha explicat que al ser un municipi petit, de 480 habitants, “tot obert, on la plaça de l’ajuntament i els carrers del voltant estan oberts”, els guàrdies civils  “ho van tenir molt fàcil”. 

 

El municipi ja ha presentat querella contra la policia per les càrregues del referèndum. A més, reclamen també l’import dels danys causats, que, segons l’alcalde, ronden els mil euros. Ferrer ha assegurat que han esperat un any a posar la denúncia pels tràmits i perquè “no hi havia conformitat amb els veïns”. Amb aquesta querella tenen “l’esperança de tenir un judici”.

L’alcalde també ha recordat com van entrar a les instal·lacions municipals;ens van trencar la porta d’entrada i ens van trencar totes les portes de dins que separen les dependències i la finestra que dóna fora, a la ara plaça 1 d’octubre”.”Va ser un mal dia pel municipi”, diu Ferrer. “Va tocar a tota la gent”, fins i tot, lamenta, a la mainada.