14.3 C
Pals
Dissabte, 1 abril 2023
- Publicitat -

Josep Sala es torna a presentar a les eleccions d’alcaldia de Forallac

L'alcalde de Forallac es tornarà a presentar a les eleccions municipals, comprometent-se a treballar projectes nous pel municipi .

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’alcalde de Forallac, Josep Sala (Junts pel Poble), ha anunciat que es torna a presentar a les eleccions municipals, comprometent-se a treballar projectes nous pel municipi. En declaracions al diari El Punt Avui, Sala confessa que “el dia que no tingui idees i ganes, aquest serà el moment de plegar”.

Després de trenta-sis anys governant amb majoria absoluta, Sala ha sigut partícip de les transformacions més importants de Forallac. La planificació del polígon industrial, entre el 1992 i el 1993, ha estat clau per ajudar a la transformació de Forallac i que s’hagi convertit en un referent a la comarca. L’alcalde explica que els darrers anys no han estat una gestió senzilla, ja que “calia conciliar moltes sensibilitats i, molt especialment, fer molta pedagogia”. D’altra banda, continua defensant la creació d’aquest municipi com una suma d’identitats, perquè “la unió ens ha fet a tots més forts”, diu.

Josep Sala, també ha estat president del Consell Comarcal del Baix Empordà i diputat a la Diputació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Menys morts a les carreteres gironines els tres primers mesos de l’any en comparació al 2022

El Servei Català de Trànsit destaca positivament el descens ja que al primer trimestre de l'any passat es van registrar 10 víctimes mortals a les carreteres de la demarcació
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -