13.6 C
Pals
Dimecres, 12 juny 2024
- Publicitat -

Josep Sala es torna a presentar a les eleccions d’alcaldia de Forallac

L'alcalde de Forallac es tornarà a presentar a les eleccions municipals, comprometent-se a treballar projectes nous pel municipi .

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’alcalde de Forallac, Josep Sala (Junts pel Poble), ha anunciat que es torna a presentar a les eleccions municipals, comprometent-se a treballar projectes nous pel municipi. En declaracions al diari El Punt Avui, Sala confessa que “el dia que no tingui idees i ganes, aquest serà el moment de plegar”.

Després de trenta-sis anys governant amb majoria absoluta, Sala ha sigut partícip de les transformacions més importants de Forallac. La planificació del polígon industrial, entre el 1992 i el 1993, ha estat clau per ajudar a la transformació de Forallac i que s’hagi convertit en un referent a la comarca. L’alcalde explica que els darrers anys no han estat una gestió senzilla, ja que “calia conciliar moltes sensibilitats i, molt especialment, fer molta pedagogia”. D’altra banda, continua defensant la creació d’aquest municipi com una suma d’identitats, perquè “la unió ens ha fet a tots més forts”, diu.

Josep Sala, també ha estat president del Consell Comarcal del Baix Empordà i diputat a la Diputació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mor Lluís Molinas, periodista i activista cultural de Palafrugell

Ha mort Lluís Molinas, figura clau de la cultura a Palafrugell i impulsor del teatre amateur. El funeral serà aquest dissabte a les 12 h a l'església de Palafrugell. Molinas va ser escriptor, periodista, editor i col·leccionista. La seva última aparició pública va ser a l'abril, a la Fundació Josep Pla, on va parlar sobre la preservació del llibre “El Peix Fregit”.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -