Junts pel Degà ha emès un comunicat on alerta de la “greu crisi institucional” que viu el Palamós Club de Futbol. En aquesta línia, l’associació considera que “està en risc la viabilitat del club“, atès que diuen haver detectat “greus irregularitats“.

L’entitat ha explicat al document que van encarregar un informe a uns especialistes en normativa i gestió d’entitats esportives. Després d’avaluar algunes qüestions, Junts pel Degà ha afirmat que “les irregularitats detectades podrien ser constitutives d’un delicte“, que segons ells justificaria “el risc de la viabilitat de l’entitat“.

El que han identificat, diuen, és un desviament de 20.000 euros al pressupost 2017-18. És per això que diuen que demanaran una auditoria de comptes i gestió i que “posaran en mans dels assessors jurídics les accions necessàries per depurar responsabilitats“. Una vegada recopilada la informació, l’associació explica que “transmetran tota la informació necessària a la Federació Catalana de Futbol” i segueixen mantenint que “cal que es celebri una assemblea extraordinària per resoldre aquesta situació”.