15.4 C
Pals
Dilluns, 25 octubre 2021
- Publicitat -

La Bisbal d’Empordà destina 140.000 euros en el procés participatiu del 2019

El període per fer propostes començarà el dia 1 de febrer

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha començat un procés participatiu per decidir en què invertir 140.000 euros de la partida dels pressupostos de l’any 2019. Així, com s’ha fet en els últims dos anys els ciutadans de la vila podran presentar un seguit de propostes que no superin aquesta quantitat i que vetllin per l’interès i el bé comú.

A més, també s’ha destacat que les accions han d’estar vinculades a les àrees de medi ambient, via pública, serveis a les persones o a promoció de la ciutat. Doncs, el consistori ha destacat que l’objectiu és facilitar la incidència dels ciutadans en projectes públics.

En aquest sentit, es realitzarà una primera jornada informativa el proper dimecres dia 30 de gener a la Biblioteca Lluïsa Duran, pet tal de presentar el procés als bisbalenca i a les bisbalenques que hi vulguin participar. Així com, la cronologia de les diverses etapes del període de propostes i del de votació.

De moment, han informat que les propostes es podran presentar a partir de l’1 de febrer, tant per part de la ciutadania com dels grups polítics municipals via web, a través d’assemblees o inclús, a sessions presencials. Unes reunions com la que hi ha prevista el dia 16 de febrer a les 12 del migdia a la plaça Major.

Finalment, el consistori anima a tots els vilatans i vilatanes de la Bisbal a implicar-se i corresponsabilitzar-se per potenciar la participació ciutadana i la construcció compartida de tot allò que és públic.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Com és la situació COVID ara mateix al Baix Empordà?

Ja hi ha 1.326 persones vacunades amb la tercera dosi
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -