20.5 C
Pals
Divendres, Setembre 20, 2019
  • Notícies

La Bisbal vol definir el seu model comercial de futur

Es suspenen durant un any les llicències en tots els sectors on es podrien desenvolupar noves grans superfícies comercials

El més llegit

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

Turisme, allò que fan els altres.

Un estiu més hem llegit i escoltat com desenfeinats experts en no res, doctorats en la teoria de la conspiració, han pontificat sobre la malignitat de l’activitat turística a la Costa Brava.

Estudiants d’ESO de Sant Feliu inicien una campanya de plantar arbres

Vendran bosses de cotó reciclat per recaptar diners

Segueixen els moviments polítics a l’entorn del servei d’abastament d’aigua potable de la Bisbal

L'Assemblea de la Cup ha ratificat el seu compromís amb la municipalització del servei d'abastament d'aigua potable de La Bisbal i el PSC bisbalenc ha presentat una moció que insta a la resta de grups a decidir sobre el tipus de gestió del servei

Presentació de “Parant Taula” al Terracotta Museu de la Bisbal

La iniciativa uneix 20 ceramistes de la Bisbal amb els restaurants del col·lectiu Cuina de l’Empordanet i és un interessant maridatge entre la ceràmica de la Bisbal i la cuina del Baix Empordà

La mesura es va aprovar en el darrer ple municipal celebrat el dia 31 de juliol en una moció presentada per l’equip de govern (ERC-CUP-Iniciativa) i votada favorablement per tots els grups del consistori. En ella es va decidir suspendre durant un any les llicències en tots els sectors on es podrien desenvolupar noves grans superfícies comercials i es contempla encarregar un estudi extern sobre la viabilitat comercial de la ciutat per tal d’analitzar en detall la normativa respecte a la instal·lació futura de noves, mitjanes o grans superfícies a la Bisbal.

La resolució afecta només a les zones on segons l’actual planejament és possible l’implantació de grans superfícies i encara no n’hi ha cap d’autoritzada, per tant no suposa cap afectació per les superfícies en funcionament o que ja estan autoritzades com és el cas de la prevista pel Pla Parcial SUD-02 al sector sud de la ciutat. En tot cas aquest projecte està paralitzat pels propietaris dels terrenys a l’espera de que es resolgui el recurs contenciós administratiu que contra la seva autorització han interposat dos propietaris de terrens afectats i l’Associació de Comerciants de la Bisbal.

Tot i que la moció va ser aprovada per unanimitat, els tres grups que conformen l’oposició (PSC-Independents- Compromís i CiU) van coincidir en la seva sorpresa pel fet que s’hagi presentat a pocs mesos de les eleccions, quan des del govern municipal han tingut tres anys per fer-ho i en deixin la resolució al govern que en sortirà. Dilmé va parlar “d’oxigen pel govern en un tema en el que no hi ha consens dins els grups que el configuren” i Aparicio “d’iniciativa poc treballada” coincidint els dos en lamentar que per una o altra raó totes les grans superfícies s’hagin anat concentrant en el sector nord de la ciutat i el sector sud hagi quedat desatès.

Josep Maria Castells, regidor de la CUP reivindica la coherència del seu grup dins l’equip de govern

Últimes notícies

audio

What Can I do about it?

Un company advocat anglès amb discapacitat, John Horan, en una presentació seva sobre la participació de les persones amb discapacitat en els procediments judicials, ha descrit la seva lluita pels drets de les persones amb discapacitat com una lluita constant, decebedora a vegades.

Cap de setmana inestable. Dissabte hi ha perill de fortes tempestes

Divendres el temps comença a canviar amb cel variable i més nuvolositat al final del dia. Dissabte serà una jornada plujosa, on les tempestes poden ser intenses, i diumenge el pas d'un front portarà una devallada del termòmetre amb temps insegur.
audio

Ningú no és perfecte – 19 setembre 2019

Aquesta setmana al programa de cinema i sèries d'ha parlat de Stranger Things! Si t'ho has perdut ho pots escoltar al nostre web!

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

L’Ajuntament de Verges denuncia un abocament descontrolat d’amiant a Mas Peixet

L'Ajuntament de Verges ha denunciat, a través de Facebook, l'abocament descontrolat d'amiant al costat d'una pista de terra de la zona del Mas Peixet

Més notícies