20 C
Pals
Divendres, 25 juny 2021
- Publicitat -

La Caixa rectifica i manté oberta l’oficina de Calonge

A principis de juny, La Caixa anunciava que tancaria la seva oficina a Calonge per centralitzar les activitats a Sant Antoni. Les queixes veïnals, però, ha fet rectificar l'entitat

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

A principis de juny, La Caixa anunciava que tancaria la seva oficina a Calonge per centralitzar les activitats a Sant Antoni. És l’única seu bancària que queda oberta al nucli antic municipi. Ara, però, després de moltes queixes veïnals, l’entitat ha rectificat i ha decidit mantenir oberta l’oficina. 

Un dels grups que més es va queixar des del principi va ser l’Associació de Comerciants de Calonge. La presidenta de l’Associació, Almudena Páez, assegura que el tancament de l’oficina hauria perjudicat no només als comerços, sinó a tot el poble. Recorda que Sant Antoni està a 4 quilòmetres de Calonge, i que això hauria estat un inconvenient pels veïns i veïnes. 

Per això, al llarg de la setmana passada, els comerciants han tingut diverses reunions amb La Caixa per intentar revertir la situació. Almudena Páez explica que, després de la primera reunió, l’entitat va proposar dos dies d’atenció presencial i canviar el caixer automàtic. La presidenta de l’Associació assegura, però, que això no era suficient.  

Així doncs, els comerciants van tenir més reunions amb La Caixa. Páez explica que van rebre el suport de l’Ajuntament de Calonge i dels grups de l’oposició en tot moment. Després de l’última reunió, que va tenir lloc aquest passat divendres, l’entitat s’ho ha repensat i finalment mantindrà oberta i en ple funcionament l’oficina de Calonge. La presidenta de l’Associació assegura que estan “molt contents” que se’ls hagi escoltat. 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Sandra Hunter estrena ‘Quan cremi l’última bruixa’

El doble single debut en català de Sandra Hunter, “Quan Cremi L’última Bruixa” / “Last Witch Burning”, es presenta aquest 25 de juny en dos idiomes per arribar a tot el seu públic. A més, compten amb els seus corresponents videoclips carregats d’inquietants boscos, bruixes i màgia. El productor Sergi Bagó ha estat l’escollit per…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -