Del 6 d’abril al 13 de maig tindrà lloc a Pals la 25a edició de Pals i la cuina de l’arròs, la popular campanya que té com a objectiu projectar el món de l’arròs. Enguany participaran en el projecte una setzena de restaurants locals.

Tots els establiments oferiran als comensals un menú basat en l’arròs de Pals com a plat principal, que cada cuiner preparà d’acord amb el seu estil. Els menús, a més, aniran acompanyats de vins de les Caves Castell de Peralada.

Des de l’ajuntament, volen aprofitar l’edició número 25 d’aquesta campanya per “seguir demostrant que a Pals i al nostre país gaudim d’una riquesa cultural i culinària consolidada i de màxima qualitat”. En aquesta línia, l’ajuntament defensa en un comunicat que l’edició d’enguany també és “tot un premi i un reconeixement a la tasca ingent que els nostres restaurants i molins han dut a terme al llarg dels darrers anys”.

Una imatge de la tercera edició del Planta’t a Pals

El consistori continuarà enguany amb la Mostra Divulgativa de l’Arròs de Pals, que va ser la novetat de l’any passat. El cap de setmana del 9 i 10 de juny, la vila acollirà una mostra de degustacions, tallers, exposicions i diverses propostes vinculades amb el món de l’arròs. Aquell mateix cap de setmana, a més, també tindrà lloc la cinquena edició del Planta’t a Pals, que oferirà diferents activitats de caire tradicional i festiu.

La campanya es complementarà amb un seguit d’accions enfocades a la difusió del món de l’arròs, entre les quals destaquen: l’onzè Torneig de Golf i la Cuina de l’Arròs; la ruta literària de Sant Jordi; el Curs de Cuina de l’Arròs; passejades pels arrossars, i la Ruta de l’Arròs amb el Xiulet de Pals. També hi haurà visites guiades pel nucli antic de Pals i la Torre de les Hores obrirà al públic a partir del 8 d’abril.