16.5 C
Pals
Divendres, 14 maig 2021
- Publicitat -

La Generalitat impulsa un Institut Català de la llet i productes lactis a Monells

El més llegit

Dani Cortés Morés
Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La Generalitat impulsa un Institut Català de la llet i productes lactis a Monells. El Govern posarà en marxa aquest any aquest ens, que té per objectiu posar en valor el consum de llet i els productes derivats. És una iniciativa conjunta amb el sector lleter català i que treballarà en diferents àmbits, com el de la nutrició, la salut o la sostenibilitat. La creació de l’Institut català de la llet i productes lactis és una de les 15 accions del Pla del sector làctic català 2017-2019.

Aquest pla del departament d’Agricultura pretén assegurar un relleu generacional a les explotacions lleteres. També vol fomentar que la indústria aposti per la producció local i que els consumidors siguin conscients del valor i la qualitat de la llet i els productes làctics catalans. La intenció del Departament d’Agricultura és que l’Institut s’ubiqui a les instal·lacions de l’IRTA a Monells.  S’engegaria amb un pressupost de 100.000 euros, dels quals la Generalitat n’aportaria el 50%.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Carme Palahí: “Amb la Formació Professional, un pot accedir al món laboral o a la Universitat”

Al Supermatí d’avui hem parlat amb Carme Palahí, prospectora de Formació Professional dual del Baix Empordà perquè ens expliqui...
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -