17.6 C
Pals
Divendres, 23 abril 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols atura i precinta part de les obres de l’Alàbriga

El més llegit

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Amb decret de l’alcalde, Carles Motas, l’Ajuntament ha paralitzat una part de les obres del nou hotel Alàbriga. A més, ha precintat els materials d’obra i la maquinària per executar-les. Això després que a mitjan de maig els tècnics de l’àrea d’Urbanisme van detectar-hi irregularitats. Segons el decret, s’ha pogut constatar que es fan obres sense llicència en una finca veïna, que consisteixen en moviments de terres, aterrassaments, tala d’arbres i fonaments per a la construcció d’una tanca perimetral.

De fet, l’Ajuntament ja ha paralitzat les obres en altres ocasions, per haver doblat la capacitat de la piscina. Totes aquestes accions estan fora de l’àmbit del Pla de Millora Urbana tramitat per a la implantació d’aquest equipament hoteler. Segons consta en el decret, l’espai sobre el qual s’estaven executant les obres sense llicencia es troba parcialment en zona de domini públic maritimoterrestre, parcialment en zona de servitud de transit i de protecció de les previstes en la normativa de Costes. Per això també s’acorda suspensió provisional dels treballs i el precinte dels materials i maquinaria que s’utilitzen per tirar-los endavant.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Judith Lloberol, sobre la lliure circulació: “Dona oxigen als hotelers de la Costa Brava”

Judith Lloberol, gerent del Grup Costa Brava Centre, celebra que acabi el confinament comarcal. De cares a l’estiu Lloberol espera que també s’aixequin les fronteres internacionals
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -