11.3 C
Pals
Dijous, 20 gener 2022
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols atura i precinta part de les obres de l’Alàbriga

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Amb decret de l’alcalde, Carles Motas, l’Ajuntament ha paralitzat una part de les obres del nou hotel Alàbriga. A més, ha precintat els materials d’obra i la maquinària per executar-les. Això després que a mitjan de maig els tècnics de l’àrea d’Urbanisme van detectar-hi irregularitats. Segons el decret, s’ha pogut constatar que es fan obres sense llicència en una finca veïna, que consisteixen en moviments de terres, aterrassaments, tala d’arbres i fonaments per a la construcció d’una tanca perimetral.

De fet, l’Ajuntament ja ha paralitzat les obres en altres ocasions, per haver doblat la capacitat de la piscina. Totes aquestes accions estan fora de l’àmbit del Pla de Millora Urbana tramitat per a la implantació d’aquest equipament hoteler. Segons consta en el decret, l’espai sobre el qual s’estaven executant les obres sense llicencia es troba parcialment en zona de domini públic maritimoterrestre, parcialment en zona de servitud de transit i de protecció de les previstes en la normativa de Costes. Per això també s’acorda suspensió provisional dels treballs i el precinte dels materials i maquinaria que s’utilitzen per tirar-los endavant.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Paula Badosa, amb la màxima aspiració davant de Marta Kostyuk

La begurenca arriba a aquest partit, que es disputarà la propera matinada, amb una gran confiança en el seu joc. Les seves darreres aparicions han estat estel·lars, i ara es trobarà l'oposició d'aquesta jove ucraïnesa que com ella apunta molt alt.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -