15.2 C
Pals
Dimarts, 26 setembre 2023
- Publicitat -

La gira de Pussy Riot arriba a Barcelona el 9 de febrer

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
La gira de Pussy Riot arriba a Barcelona el 9 de febrer

L’espectacle està compost per dues dones i dos homes, la mateixa Maria Alyokhina i Kyril Masheka, la seva companya principal en Burning Doors. I Nastya i Max del duo de música AWOTT (Asian Women On The Telephone). A més, aquí es comptarà amb la participació d’Amparo Plans, l’ex membre de Dover, que ara presenta la seva nova banda New Day.

RIOT DAYS” tour ens ha deixat fins al dia d’avui, aforaments complets i presentacions memorables a Chicago, Ciutat de Mèxic, Seattle, Vancouver, San Francisco, Los Angeles, Boston, Newcastle, Liverpool, Edinburgh, Hèlsinki, Viena, Budapest, Berlin, Munich i la llista continua.

PUSSY RIOT és un col·lectiu d’art protesta rus amb seu a Moscou. Fundat al març de 2011, el grup va decidir organitzar actuacions provocatives no autoritzades de punk rock guerrilla en llocs públics inusuals, que després es van convertir en vídeos musicals i es van publicar a Internet. Els temes dominants incloïen el feminisme, els drets LGBT i l’oposició al president rus Vladímir Putin, a qui el grup considerava un dictador. Aquests temes també tocaven els vincles de Putin amb el lideratge de l’Església Ortodoxa russa.

Al març de 2012, tres membres del grup, Nadezhda Tolokonnikova, Maria Alyokhina i Yekaterina Samutsevich van ser arrestats i acusats de vandalisme.

L’entrada La gira de Pussy Riot arriba a Barcelona el 9 de febrer ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×02

Al segon capítol d'aquesta temporada, hem repassat l'actualitat amb el Girona FC líder de primera divisió. Ens ha acompanyat...
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -