12.9 C
Pals
Dimecres, 1 febrer 2023
- Publicitat -

La Grossa de Cap d’Any 2019 també toca al Baix Empordà

El 71026, el tercer cinquè premi, s'ha repartit a Palafrugell.

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El tercer cinquè premi de la Grossa de Cap d’Any s’ha repartit a Palafrugell, i és el número 71026. La setena edició del sorteig de la Grossa de Cap d’Any, celebrada en un programa especial que ha tingut lloc aquest matí als estudis de TV3, ha estat la més repartida.

Concretament, el premi ha caigut a l’Esclat del municipi palafrugellenc que hi ha a la Carretera C-31.

A partir de demà es podran començar a cobrar els premis, a través d’un sistema que Loteries de Catalunya ha implementat per facilitar-ne la gestió. Totes les persones que obtinguin un premi de fins a 1.000 euros podran demanar a qualsevol punt de venda autoritzat una transferència directa al seu compte bancari, que es farà efectiva en un termini aproximat de 48 hores.

Els premis en metàl·lic de fins a 120 euros es podran cobrar als establiments de la xarxa comercial de Loteries de Catalunyai, els premis des de 50 euros, a qualsevol oficina de CaixaBank.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Beyoncé actuarà a l’Estadi Olímpic de Barcelona el 8 de juny

Beyoncé oferirà un concert el 8 de juny a l’Estadi Olímpic de Barcelona en el marc de la seva gira mundial “Renaissance World Tour“. L’actuació serà l’única que l’artista oferirà al nostre país. El primer concert tindrà lloc el 10 de maig a Estocolm i s’allargarà fins el 27 de setembre a Nova Orleans. Les
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -