Els amants del motor, però sobretot els amants dels vehicles d’època tenen cita a Platja d’Aro aquest cap de setmana

Avui dissabte 23 de setembre, l’aparcament municipal de la Masia Bas de Platja d’Aro acollirà la 20a edició del Retro Motor, que presenta un conjunt d’activitats relacionades amb el motor i un punt de trobada de tots els aficionats dels vehicles d’època.
En un espai de 10.000m2, hi haurà instal·lats un grapat d’estands on es podrà comprar i vendre o intercanviar cotxes, motos, bicicletes, recanvis, accessoris, literatura especialitzada, miniatures, maquetes i moltes coses més, per tots aquells amants del motor i també, per tots aquells que vulguin passar una bona estona observant relíquies del motor.

Una ruta nocturna pels llocs més bonics de la Costa Brava amb sortida des de Sant Esteve de la Fosca a Palamós.

L’Associació Cultural Showboys ens porten la Marxa Popular dels Gats. Una marxa nocturna que asseguren que passa per uns dels paratges més bonics de la Costa Brava.
Els assistents a la marxa que començarà a les vuit de la nit, podran escollir entre dos recorreguts: una marxa més curta que té una durada de 9km o també, per els més atrevits i valents, podran escollir l’altra de 12km.

L’obra de teatre “La venganza de Don Mendo” al Teatre Mundial de la Bisbal d’Empordà

‘La venganza de Don Mendo’ és una de les tres obres més representades en llengua castellana i gira al voltant dels amors i desamors de Magdalena i Don Mendo. L’eterna disputa entre l’amor veritable i l’amor convenient crearan un univers de gelosia, enveges i lluites pel poder dins de la cort del Rei Don Alfonso, a la llum de la genial ploma de l’immortal text d’en Pedro Muñoz Seca.

Avui dissabte a les vuit del vespre podreu gaudir d’aquesta representació caricaturesca ambientada en l’Espanya medieval del segle XII durant el regnat d’Algons VII. Una obra que pertany al gènere de l’astracan, un gènere còmic que solament pretén fer riure en tot moment, amb l’acció, les situacions i fins i tot el decorat.

Música clàssica de qualitat en un lloc emblemàtic com és l’església del poble de s’Agaró

I és que enguany torna un dels festivals de música clàssica més consolidats del territori, i estem parlant del Festival Internacional de Música de S’Agaró, que ens porta un total de deu concerts en un espai patrimonial incomparable, l’Església de Nostra Senyora de l’Esperança de s’Agaró. Concerts de petit format amb artistes de nivell internacional en un festival organitzat per l’Associació Cultural Pau Casals.

Avui, per aquells que ho vulguin tenen l’oportunitat d’escoltar, a les vuit del vespre, el concert “Del barroc el Romanticisme” on artistes de renom internacional com Sacha de Ritis, a la flauta, Antonio d’Antonio, al violoncel i Michela de Amicis al piano, oferiran un repertori excel·lent, que segur que no deixarà indiferent a ningú.

Acabem l’agenda d’avui dissabte 23 de setembre amb una activitat per els amants del Surf i també del Rock.

A Platja d’Aro, a partir de les 21h de la nit, l’Associació Arocinema ens porta el FestiSurf Costa Brava, el festival gratuït de Surf Rock de l’Empordà. Una festa a la platja amb grups nacionals i internacionals que oferiran concerts en directe, també hi trobareu mercat de roba i del món del surf, menjar i barra per prendre alguna cosa.

Els grups encarregats d’amenitzar aquesta nit festiva seran Los Tiki Phantoms, que encetaran la nit amb el seu concert a les nou, The Fuzillis, MFC Chicken, que continuaran la nit amb el frat rock europeu i per tancar aquesta nit surfera, The Phantom Surfers ho faran amb la música surf-trash.