14.4 C
Pals
Dijous, 28 octubre 2021
- Publicitat -

La nova normativa de Ryanair

Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Obrim el Supermatí d’avui explicant-vos que Ryanair aplica a partir d’avui una nova normativa en els equipatges de mà dels seus avions. En vull fer referència, perquè Ryanair és la principal companyia de l’aeroport de Girona i per tant, tot allò que faci o desfaci, incideix directament als que som del Baix Empordà.

Els passatgers que agafin a partir d’aquest dilluns un vol de Ryanair hauran de pagar si entren més d’un equipatge a cabina (per exemple, la maleta reglamentària i una bossa de mà). La nova política d’equipatges fixa que només els passatgers amb ‘embarcament prioritari’ (i per tant, pagant un suplement) podran fer com fins ara. Això sí, havent adquirit prèviament el bitllet amb les tarifes de cost ‘Plus’, ‘Flexi Plus’ i ‘Family Plus’, de sis euros addicionals. Els qui no facin aquesta despesa es veuran obligats a deixar l’embalum més gran a la porta d’embarcament perquè es porti a la bodega de l’avió, tot i que no se’ls farà pagar. Ryanair justifica la mesura per tal de fer més àgil l’embarcament dels vols i reduir el temps d’espera i els retards, així com la instal·lació de noves senyals i mesuradors en les portes d’embarcament dels aeroports on és present, com el de Girona.

Ja ho deia el meu pare: Qui compra “baratu” compra dos cops.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Es desbrossen i netegen camins rurals d’accés a la Bisbal, Sant Pol i Castell d’Empordà

S’ha fet desbrossament de diversos camins rurals d’accés a la Bisbal d’Empordà, així com als nuclis de Sant Pol i de Castell d’Empordà. Alhora, també se n’ha netejat els marges per tal que puguin desaiguar correctament.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -