24.6 C
Pals
Divendres, 17 setembre 2021
- Publicitat -

La Policia Local de Palafrugell va fer més de 13.000 actuacions durant el 2018

Els principals, en seguretat ciutadana i ordre públic, trànsit i existencials

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La Policia Local de Palafrugell ha realitzat un total de 13.246 serveis l’any passat. La majoria, relacionats amb seguretat ciutadana i ordre públic i amb el trànsit i els assistencials. Ara bé, el més destacable d’enguany és el descens del 30% de les actuacions per delictes de furt i de robatori interior de vehicle. També, que s’han estabilitzat, en nivells baixos, els robatoris en domicilis.

I és que durant els mesos d’estiu, es va desplegar un dispositiu especial a les zones de la platja i del centre. Patrulles de paisà i altres uniformades han desenvolupat 105 actes de comís per la salut pública, que també incidien de manera directa en els delinqüents de furts en les zones turístiques.

Pel que fa a servei de trànsit, s’ha reduït el nombre d’accidents al municipi. En concret, en 72 accidents, no hi ha hagut cap víctima mortal. En aquest sentit, la Policia Local ha ressaltat que seguiran potenciant la prevenció i treballant per augmentar el nivell de seguretat al municipi, amb eines tècniques com càmeres unipersonals, càmeres de control d’accés al municipi, nous vehicles i dispositius conductors d’energia, nous protocols d’actuació i nous mètodes de treball policials.

L’inspector en cap de la Policia Local de Palafrugell, David Puertas, ha destacat que els resultats mostren el bon funcionament, la proximitat i la implicació del cos de seguretat. Així com, la bona entesa i la col·laboració que han tingut amb altres cossos de seguretat i els d’emergències.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Quants alumnes i docents hi ha confinats a les escoles del Baix Empordà?

L'Escola Guillem de Montgrí té un grup confinat: 24 alumnes i 1 docent, després que es detectessin 4 alumnes positius
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -