23.5 C
Pals
Diumenge, Setembre 22, 2019
  • Notícies

La Policia Local de Palafrugell va fer més de 13.000 actuacions durant el 2018

Els principals, en seguretat ciutadana i ordre públic, trànsit i existencials

El més llegit

Incidències i actes suspesos al Baix Empordà per les fortes tempestes

Consulta la recopilació de dades, incidències i actes suspesos a causa de les tempestes d'aquest dissabte.

🔴VIDEOS: imatges dels impressionants aiguats arreu de l’Empordà

Imatges de les inundacions ocasionades pels aiguats d'aquest dissabte al Baix Empordà

Mor ofegat pels aiguats un home en uns baixos d’un local a Platja d’Aro

La víctima, que dormia al local amb el permís del propietari, ha quedat atrapat per l'aigua

El delegat del Govern de la Generalitat a Girona visita Santa Cristina d’Aro

El delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila, va realitzar ahir a la tarda una visita institucional al municipi de Santa Cristina d’Aro, essent rebut per l’alcaldessa, Lourdes Fuentes, i els tinents d’alcalde Josep Xifra i Jaume Quintana

🔴VIDEO: Uns surfistes aprofiten el temporal per sortir a la mar

Mentre tot el litoral gironí pateix per la tongada de pluges que han causat estralls i inundacions a pobles de tota la comarca, la platja de Sant Antoni ha vist com un grup de surfistes sortia a la mar amb les seves planxes sota el braç.

La Policia Local de Palafrugell ha realitzat un total de 13.246 serveis l’any passat. La majoria, relacionats amb seguretat ciutadana i ordre públic i amb el trànsit i els assistencials. Ara bé, el més destacable d’enguany és el descens del 30% de les actuacions per delictes de furt i de robatori interior de vehicle. També, que s’han estabilitzat, en nivells baixos, els robatoris en domicilis.

I és que durant els mesos d’estiu, es va desplegar un dispositiu especial a les zones de la platja i del centre. Patrulles de paisà i altres uniformades han desenvolupat 105 actes de comís per la salut pública, que també incidien de manera directa en els delinqüents de furts en les zones turístiques.

Pel que fa a servei de trànsit, s’ha reduït el nombre d’accidents al municipi. En concret, en 72 accidents, no hi ha hagut cap víctima mortal. En aquest sentit, la Policia Local ha ressaltat que seguiran potenciant la prevenció i treballant per augmentar el nivell de seguretat al municipi, amb eines tècniques com càmeres unipersonals, càmeres de control d’accés al municipi, nous vehicles i dispositius conductors d’energia, nous protocols d’actuació i nous mètodes de treball policials.

L’inspector en cap de la Policia Local de Palafrugell, David Puertas, ha destacat que els resultats mostren el bon funcionament, la proximitat i la implicació del cos de seguretat. Així com, la bona entesa i la col·laboració que han tingut amb altres cossos de seguretat i els d’emergències.

Últimes notícies

Retiren el projecte del parc d’art a la Punta d’en Pau

De moment s'han demanat informes tècnics per estudiar els possibles projectes, sense terminis

La pluja no atura la solidaritat amb els joves d’Altsasu

Bona part de la societat civil de la Bisbal va fer costat als familiars dels empresonats i el pavelló firal va ser un clam a favor el seu alliberament immediat

Mor ofegat pels aiguats un home en uns baixos d’un local a Platja d’Aro

La víctima, que dormia al local amb el permís del propietari, ha quedat atrapat per l'aigua

Denuncien a l’Audiència Nacional a Carles Ventura (CUP) per “amenaces”

L'acusen de "legitimar el terrorisme" fruit d'un tuit, posteriorment esborrat, on Ventura els deia "a mirar sota el cotxe"
audio

La Llista – 21 setembre 2019

Si t'has perdut La Llista de Capital ja pots tornar-la a escoltar! Avui hem estrenat 5 novetats i Ed Sheeran ha tingut una bona notícia!

Més notícies