8.8 C
Pals
Dilluns, 6 febrer 2023
- Publicitat -

La Policia Nacional deté dues persones relacionades amb el narcotràfic a Sant Feliu de Guíxols i a la Jonquera

En un operatiu s'han comissat 142 kg de marihuana i en l'altre 1.203 grams de cocaïna

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Policia Nacional ha detingut dues persones relacionades amb el narcotràfic en dues intervencions diferents. Tant un operatiu com l’altre van tenir lloc fa uns dies i els detinguts van ingressar en presó preventiva com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. La primera detenció va ser el 18 de setembre en un control a l’AP-7 direcció França, a l’alçada de la Jonquera mentre que l’altra va tenir lloc el dia 21 a Sant Feliu de Guíxols, en un operatiu sense cap relació amb el primer.

Paquets amb cocaïna localitzats a la roda de recanvi d’un vehicle.

En el primer cas els policies van aturar un camió de transport de vehicles sense matricular en un dispositiu policial emmarcat en el pla de lluita contra grups organitzats itinerants, establerts o de pas per la zona fronterera. Després d’inspeccionar el camió van trobar bosses de marihuana en set dels nou cotxes que transportava el camió. En total es van comissar quasi 143 kg.

El segon cas, que va tenir lloc tres dies després, s’emmarca en un dispositiu de vigilància que s’havia establert a Sant Feliu de Guíxols i que va detectar un vehicle conduït per una persona relacionada amb el narcotràfic.

En intentar que el conductor s’aturés, aquest va fer una maniobra evasiva però finalment va ser interceptat per la policia, que el va perseguir. Després d’inspeccionar el vehicle es va localitzar en un forat de la roda de recanvi quatre paquets amb un total de 1.203 grams de cocaïna.

En aquest cas, a més d’un delicte contra la salut pública també se’l va detenir per saltar-se una mesura cautelar, contravenint una ordre judicial relacionada con la conducció de vehicles a motor.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -