15.2 C
Pals
Dimarts, 26 setembre 2023
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós adjudica les obres del parc de l’Arbreda i del barri de la Platja

La intervenció urbana en el parc de l'Arbreda s'ha proposat com a projecte més votat en el procés de participació ciutadana del pressupost municipal del 2021

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El consistori palamosí ha donat llum verda a la remodelació de dos espais del municipi, segons informa Ràdio Palamós. D’una banda, la intervenció urbana en el parc de l’Arbreda, que s’ha proposat com a projecte més votat en el procés de participació ciutadana del pressupost municipal del 2021.

L’empresa Jaume Avellí Mató serà l’encarregada d’executar les obres, les quals inclouen la substitució del mur que separa el parc de l’aparcament per un petit talús vegetal, l’ampliació de la zona infantil i la millora de l’enllumenat, el clavegueram i altres instal·lacions i mobiliari urbà. El cost de les obres de l’Arbreda, segons informa Ràdio Palamós, serà de 169.362 euros.

D’altra banda, s’ha aprovat la contractació de les obres de reforma urbana d’un sector del barri de la Platja, que abasta el tram del carrer de López Puigcerver entre els carrers del Mar i d’Aragó, la totalitat del carrer de la Riera Aubi i els travessers Nàpols, Rosselló, Aragó i Mar.

La iniciativa té com a objectius millorar la connectivitat entre el front marítim de Palamós i aquest sector del barri, així com renovar les xarxes de serveis i canviar les voreres i els paviments per afavorir la circulació dels vianants. L’empresa Aglomerats Girona ha estat l’adjudicatària de les obres, amb un pressupost d’1.456.624 euros, i es preveu la construcció d’una xarxa de clavegueram que separi les aigües plujanes de les residuals. El projecte també implica l’eliminació de trenta aparcaments existents. Es presentaren 3 empreses per a l’Arbreda i 8 per al sector del barri de la Platja en la licitació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×02

Al segon capítol d'aquesta temporada, hem repassat l'actualitat amb el Girona FC líder de primera divisió. Ens ha acompanyat...
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -