26.2 C
Pals
Dijous, 30 juny 2022
- Publicitat -

L’Ajuntament de Pals demana no alimentar als gats del carrer a casa pel compliment de l’ordenança municipal

Una infracció lleu pot comportar una sanció d’entre 100 i 400 euros.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’article 20 de l’ordenança municipal recull que està prohibit alimentar els gats dins la mateixa residència, ja que passen a ser responsabilitat de la persona. També prohibeix donar menjar als animals en les vies i/o espais públics”. Alhora, “en el cas d’animals salvatges urbans, i especialment pel cas de les colònies de gat, la prohibició es fa extensiva als solars o a les zones privades exteriors, als portals, finestres, terrasses i balcons, de forma expressa amb aquells que no tenen propietari legal, excepte en els casos autoritzats per l’Ajuntament.”

 

Una infracció lleu pot comportar una sanció d’entre 100 i 400 euros. En cas de tenir gats salvatges a la finca, la normativa exigeix fer una instància general a través de la web o el telèfon de recepció i exposar el problema i sol·licitar que l’Ajuntament se’n faci càrrec.

- Publicitat -
- Publicitat -

2 COMENTARIS

Comments are closed.

- Publicitat -

Anna Portomeñe: “En aquesta 2ª edició del Festival Salat hem buscat una programació de comèdia més transversal”

A Ràdio Capital hem pogut parlar amb la directora del Festival Salat de Sant Feliu de Guíxols ( que es celebra a partir de l'1 de juliol, i que durant 3 dies omplirà la vila baixempordanesa de tot tipus d'espectacles humorístics)
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -