2.3 C
Pals
Dilluns, 17 gener 2022
- Publicitat -

L’Ajuntament de Pals vol fer un camí verd per unir el nucli del municipi amb els masos

El projecte estarà sotmès a informació pública durant un mes. La idea es fer un camí per on puguin anar bicicletes i vianants.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

La Junta de Govern Local de Pals, segons l’Ajuntament, ha acordat sotmetre a informació pública, durant el termini d’un mes, el projecte i l’estudi d’integració paisatgístic del camí verd per vianants i bicicletes per unir el nucli de Pals als masos de Pals.

Durant l’esmentat termini l’expedient administratiu es podrà consultar a les dependències dels Serveis Tècnics municipals de l’Àrea d’Urbanisme (plaça Major, 7, 17256, de Pals), en horari d’oficina (de dilluns a divendres, de 9.00 h a 13.00 h), prèvia concertació telefònica, i formular les al·legacions pertinents, si escau.

Paral·lelament a aquest tràmit d’informació pública, el qual s’empara en l’article 51 del Decret 64/2014, del 13 de maig, pel qual s’aprova el Reglament sobre protecció de la legalitat urbanística, la Junta de Govern Local acorda sol·licitar informe als organismes següents: Xarxa viària de la Diputació de Girona; Direcció General d’infraestructures de mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya; Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació; Agència Catalana de l’Aigua; i Oficina Territorial d’Avaluació Ambiental.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Enlluernar-nos

Encara resten penjades els llums de colors de les passades festes, i segueixen brillant amb la seva màgia les...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -