17.1 C
Pals
Dimarts, 19 octubre 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Torroella reclama un conveni al consell comarcal perquè l’AMPA mantingui la gestió del menjador

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha sol·licitat formalment al Consell Comarcal del Baix Empordà fer un conveni per tal que l’AMPA pugui continuar mantenint la gestió del menjador de l’Escola Guillem de Montgrí. Tot i que la Generalitat va anunciar abans d’ahir que deixava sense efecte, durant el proper curs, l’obligació que el servei el facin només els consells comarcals, mentre es busca una sortida jurídica al conflicte, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí vol tenir les màximes garanties que l’AMPA podrà continuar prestant el servei.

Aquest matí, l’alcalde, Josep Maria Rufí, ha enviat un ofici al president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Català, en què li formalitza la petició i li demana una reunió per concretar la possibilitat de mantenir, durant un any, la gestió directa del menjador per part de l’AMPA, fins que Ensenyament aprovi el nou marc normatiu. També se n’ha enviat una còpia al director dels serveis territorials d’Ensenyament, Martí Fonalleras.

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’ha posicionat fermament al costat de l’AMPA en el conflicte que s’ha obert arreu del país entre la Generalitat, els consells comarcals i les AMPA arran de l’entrada en vigor de la nova Llei de contractes del sector públic.

L’Ajuntament recorda que la gestió directa del menjador per part de l’AMPA del Guillem de Montgrí té molt valor no només per al centre educatiu, sinó per al territori, ja que utilitzen proveïdors locals, productes KM O i garanteix exercir un control més directe des del mateix centre educatiu, cosa que no passarà amb una gran empresa externa que pugui fer-se amb la gestió dels menjadors de mitjan comarca. La gestió de les AMPA, possibilita d’una banda, una flexibilitat per adaptar les condicions del menjador, tant pel que fa la menú com al monitoratge a les necessitats i interessos de l’alumnat i les seves famílies. De l‘altra, fa que el menjador s’integri al projecte educatiu del propi centre. Així, la gestió de les AMPA permet vetllar pels aspectes dietètics i hàbits alimentaris i també per tots els aspectes educatius relacionats amb els mateixos i amb l’esbarjo durant l’estona del menjador.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Falcon & Firkin avancen el seu novè disc amb ‘Tot anirà bé’

Falcon & Firkin presenta Tot anirà bé, primer single d’avançament del seu nou disc que es publicarà a principis de 2022. Amb vuit discos al mercat, en aquest nou treball el grup del Bages aposta per aires més mediterranis, dotant a les cançons d’un so fresc amb la presència d’instruments acústics que predominen per sobre…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -