8.8 C
Pals
Dilluns, 6 febrer 2023
- Publicitat -

L’alcalde de Castell – Platja d’Aro diu que han rebut material mèdic per part de diferents col·lectius com el xinès

Maurici Jiménez parlava al Supermatí de com afronten la crisi del COVID-19 de manera col·lectiva i que al CAP no els hi falta provisions gràcies a la col·laboració de la ciutadania

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’alcalde de Castell – Platja d’Aro, Maurici Jiménez, parlava amb nosaltres al Supermatí d’avui sobre com viu el municipi la crisi del coronavirus. El batlle explicava que la policia s’ha trobat amb part de la població que no acaten el confinament, famílies que decideixen anar a buscar espàrrecs o persones que van a comprar al supermercat més llunyà a la seva població. Jiménez indicava que a més del control dels desplaçaments interns que està realitzant la policia, durant el cap de setmana, també s’ha previst un desplegament per controlar els vehicles que entren al municipi per verificar que venen per un dels supòsits que el decret permet i evitar accés a segones residències.

L’alcalde explicava que el consistori està realitzant un acompanyament de les mesures socials per les persones més vulnerables, a banda de procurar que es compleixi el confinament. I feia una reflexió sobre el que ja preveuen que es trobaran quan finalitzi la crisi.

De tota manera Jiménez afrontava el futur de manera positiva indicant que creu que l’economia es recuperarà a l’estiu. Opinava que tots els comerços i empresaris ja ho tenen tot a punt per quan es pugui obrir la persiana i començar a treballar quan es pugui, que segurament serà a l’inici de la temporada turística, cosa que els ajudarà, però també serà molt curta i ho patiran durant la temporada d’hivern. Degut això el consistori ja està plantejant una sèrie de mesures per fer-hi front, com per exemple donar més a temps a demanar certes bonificacions. Ho explicava així:

El batlle afirmava que a l’ambulatori segueixen tenint prou provisions i va arribant material de diferents col·lectius de persones com per exemple del xinès del mateix municipi. Comentava que estan afrontant la situació de manera col·lectiva i que ja estan anul·lant actes que estaven previstos per abans de setmana santa.

 

Podeu escoltar l’entrevista sencera en aquest enllaç:

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -