6.3 C
Pals
Divendres, 21 gener 2022
- Publicitat -

L’avinguda de la Llibertat, a Palamós, serà de sentit únic

Aquesta obra suposarà una nova via de connexió entre el front marítim de Palamós i el nucli de Sant Joan. S'inaugurarà, previsiblement, en els primers mesos del 2022.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Tot l’eix que va des de la cruïlla de l’hospital fins als semàfors de Sant Joan, segons Ràdio Palamós, serà d’un únic sentit de circulació, no de dos com fins ara. Encara, però, no s’ha decidit si serà d’entrada o de sortida del centre de Palamós.

La mesura implica des de la cruïlla amb el carrer de Rentadors fins a l’encreuament amb el carrer de la Riera, on hi ha els semàfors de Sant Joan. Per tant, el nou únic sentit afectarà l’avinguda de Lluís Companys, excepte el tram entre Rentadors i la rotonda de Correus, i tota l’avinguda de la Llibertat. El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Palamós, Alfons Bartolomé, ho ha explicat així al citat mitjà:

Aquesta obra suposarà una nova via de connexió entre el front marítim de Palamós i el nucli de Sant Joan. L’eix s’inaugurarà, previsiblement, en els primers mesos del 2022 i en el futur acollirà la nova estació d’autobusos del municipi.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ajornat el partit entre el Bisbal Bàsquet i la UE Mataró

El duel entre el Sol Gironés Bisbal i el Platges Mataró, que s'havia de disputar aquest proper diumenge a la pista dels bisbalencs, ha estat ajornat degut a diversos casos positius de Covid detectats en membres dels dos equips
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -