21.4 C
Pals
Dimarts, 17 juny 2025
- Publicitat -

Les jornades de gastronomia de l’Institut Baix Empordà acull a cuiners de la comarca

Entre els especialistes hi ha participat el cuiner Toni Izquierdo, el Bar Muntanya de l’entitat Trampolí i el Museu del Suro.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Escola d’Hostaleria i Turisme de l’Institut Baix Empordà de Palafrugell ha estrenat unes jornades de gastronomia on han participat el cuiner Toni Izquierdo, el Bar Muntanya de l’entitat Trampolí i el Museu del Suro, segons explica el Punt Avui.

L’alumnat ha aprofitat l’experiència de cuiners del Baix Empordà, sobre productes de proximitat, cellers de tres DO, baristes, bartenders i empresaris i emprenedors del món de la forneria i la pastisseria.

Les jornades han estat dirigides per l’alumnat del Programa de Formació i Inserció d’hosteleria: el grau mitjà de cuina i serveis en restauració, forneria i pastisseria, i els superiors de direcció de cuina i gestió d’allotjaments turístics.

- Publicitat -
- Publicitat -

Sopa de Cabra retorna als escenaris: 10 concerts vestits d’”Animal”

Sopa de Cabra ha decidit acabar el curs 2025 amb un cop de puny al cor. Una última gira abans d’una aturada de nou mesos. Un comiat temporal que té regust d’història viva del rock català. Aquest viatge ha estat batejat amb el nom d’“Animal”, i no per qualsevol motiu. La banda gironina vol recuperar

Altres notícies