9.7 C
Pals
Dimarts, 21 març 2023
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós ajorna les intervencions quirúrgiques que requereixen ingrés per falta de llits

Actualment, tots els llits de l’Hospital de Palamós estan plens. Això es deu a les patologies típiques d’hivern i a l’esclat de la sisena onada de la covid

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Actualment, tots els llits de l’Hospital de Palamós estan plens. Això es deu a les patologies típiques d’hivern i a l’esclat de la sisena onada de la covid. Hi ha 10 pacients covid ingressats al centre. Al no haver-hi llits disponibles, no es pot garantir l’ingrés a les persones que ho necessitin després de ser operades. És per això que s’han aturat totes aquestes intervencions. 

Anna Ribera, directora assistencial de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, ho ha explicat a Ràdio Palamós

L’Hospital de Palamós ja ha suspès l’activitat quirúrgica degut al coronavirus en altres ocasions. S’ha fet al llarg d’aquest mateix any. Després, a mitjans d’agost, l’activitat es va rependre quan van disminuir els ingressos de malalts de covid. Una millora de la situació que va culminar aquest passat mes d’octubre, quan l’hospital es va buidar completament d’ingressats per coronavirus. Ara, però, la situació epidemiològica torna a empitjorar.

El risc de rebrot durant l’última setmana al Baix Empordà és de 401 punts, i ha anat en augment. La taxa de reproducció és de 1,97 punts (1 persona amb covid en contagia a 2 més). Finalment, el percentatge de positivitat de les proves és de 7,59% i s’han detectat 182 positius, en l’última setmana.

Més articles d’interès:

[EmporDATA] La vacunació augmenta al Baix Empordà després de l’aprovació del passaport covid a la restauració

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 20 de març

Avui hem relatat una baralla de pistolers a l'NBA, hem decidit quin és el millor plat de la gastronomia...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -