19 C
Pals
Dimecres, 29 setembre 2021
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós realitza proves PCR per detectar el coronavirus des del 15 de maig

Ja s’han recollit unes 3.200 proves

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Des del 15 de maig, el laboratori de l’Hospital de Palamós realitza proves PCR. Es tracta d’un test ràpid del qual s’obté el resultat en un parell d’hores.

En total, es realitzaran uns 400 testos mensuals. Ara per ara, però, no hi ha una quantitat suficient de testos pels 85 que l’Hospital realitza a diari, per la qual cosa es reservaran les proves per detectar el coronavirus de moment per a pacients que ingressin de forma urgent. Poden ser les dones que venen de part abans de la setmana 40 o pacients que tenen programada una intervenció quirúrgica.

Des de l’inici de la pandèmia, s’han recollit més de 3.200 mostres de proves PCR que s’han enviat a l’Hospital Trueta de Girona o a l’Hospital Clinic de Barcelona.

Els testos ràpid de PCR se sumen a les altres dues proves que l’Hospital de Palamós també realitza. Una és la prova d’antigen que detecta la proteïna del virus i l’altra és el test serològic que detecta els anticossos del virus de la COVID-19.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El porta a porta a Forallac ja està del tot desplegat

Aquesta setmana finalitza el procés de desplegament del porta a porta a Forallac, amb l'inici de la prestació del servei al polígon industrial, el darrer punt planificat
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -