25.3 C
Pals
Dissabte, 21 maig 2022
- Publicitat -

Lluís Ros, regidor d’Obra Pública de Palafrugell, avança que les obres de l’avinguda Espanya començaran al març

Les obres afectaran durant els mesos d'estiu i ha remarcat que en tot moment hi haurà dos carrils en funcionament per a garantir la bona circulació, especialment en temporada alta. Lluís Ros també ha fet repàs a d'altres obres del municipi, algunes en marxa i d'altres que estan previstes.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El desdoblament de l’avinguda Espanya de Palafrugell començarà al març i les obres afectaran durant els mesos d’estiu. Així ho ha avançat el regidor d’Obra Pública de l’Ajuntament de Palafrugell, Lluís Ros, al seu pas per Ràdio Palafrugell. En aquesta línia, ha remarcat que en tot moment hi haurà dos carrils en funcionament per a garantir la bona circulació, especialment en temporada alta.

Cal destacar que en aquesta via ja es van fer obres per tal de solucionar les inundacions que provocava l’aigua que venia dels carrers Daró i Ample. A hores d’ara, només falta acabar un dipòsit per emmagatzemar l’aigua, a la zona de Feneia, i enviar-la per al seu tractament. Ros també ha demanat disculpes als veïns.

Repàs a d’altres obres de Palafrugell en marxa i previstes.

Lluís Ros també ha fet repàs a d’altres obres del municipi, algunes en marxa i d’altres que estan previstes. A l’aparcament de davant del Centre Municipal d’Educació, per exemple, s’estan fent obres d’enjardinament, d’habilitació d’un pas per accedir al centre i dues bosses d’aparcament als laterals.

També tenim la reforma de la plaça Priorat de Santa Anna, que ha generat molta polèmica. Segons Ros, les obres estan tenint un bon ritme i no hi han hagut imprevistos. La previsió és que si tot marxa correcte, hagin acabat a finals del juny. El regidor ha afegit que es crearà un espai agradable i molt necessari.

D’altra banda, s’estan fent obres de millora al carrer Constància des de fa uns mesos. Segons Ros, les obres estan arribant a la recta final amb el seu formigonat, tot i que encara queda suprimir i soterrar el cablejat elèctric. El regidor ha remarcat també que hi ha un transformador elèctric que obligarà obrir un petit tram que sortirà del carrer Constància en direcció al carrer dels Valls, i que aquest serveix per a potenciar la il·luminació del centre.

A Llafranc també s’estan fent obres al carrer de Mossèn Rafel Duran, per així millorar la il·luminació i l’ampliació de la vorera, adaptant-la a la normativa actual.

Una de les actuacions que s’estan fent té a veure amb els carrils bici. Lluís Ros ha explicat que calia trobar una solució per fer-lo continuar per l’eix nord i, finalment, es va optar per fer un encreuament i un rebaix en un talús d’una finca de venda de llenya.

També es farà una pista coberta a l’Escola Josep Barceló i Matas. Segons Ros, ja hi ha un projecte fet i ara falta licitar-lo. Previsiblement, les obres començaran a partir de setembre.

L’skatepark del municipi també es millorarà i es repararà amb formigó una rampa descalçada i s’incrementarà l’arbrat per tenir més ombra, especialment a l’estiu.

Aviat començaran unes millores en les places d’estacionament a l’aparcament de l’Escola de Música de Palafrugell-l’Energia. El regidor espera que s’hagin acabat abans de l’estiu.

Per últim, Ros ha explicat que no és viable ampliar l’espai del pavelló de patinatge, però que han trobat un espai petit per fer-hi una sala de reunions i d’exposició de trofeus, i d’aquesta manera alliberar alguns espais actuals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

A la venda les entrades de la 55a edició de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell

Es podran adquirir el dia 24 de maig a partir de les 10 del matí
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -