22.4 C
Pals
Diumenge, 4 juny 2023
- Publicitat -

Maria Lluïsa Farràs: “Cal una edificabilitat raonada a la platja de Pals”

Maria Lluïsa Farràs, cap de l’oposició de Pals i portaveu de Compromís amb Pals, ha explicat al Supermatí de Ràdio Capital que no veuen com una victòria el fet que un informe de la Comissió d’Urbanisme exigeixi canvis importants a la zona de la platja, com disminuir el nombre d’habitatges que es poden construir. 

Ha assegurat que “cal reestructurar l’edificabilitat de Pals”, per fer-la “raonada”.

Farràs ha dit que no ha “vist informes” que diguin que no era legal la tala d’arbres i que podria ser que el propietaris dels terrenys afectats per l’informe d’urbanisme no tinguin “cap dret adquirit” que faci que se’ls hagi de pagar indemnitzacions.

L’Ajuntament de Pals haurà de rebaixar el nombre d’habitatges contemplats al POUM a la zona de la platja. Vam ser els primers d’explicar-ho a finals de l’any passat. Un informe de la Comissió d’Urbanisme exigeix canvis importants, com disminuir el nombre d’habitatges o desclassificar alguns sectors.

Llavors vam entrevistar en primícia a la regidora d’Urbanisme, Maite Servià, que va explicar que instaríem a la Generalitat perquè es corresponsabilitzés de possibles indemnitzacions.

La plataforma Salvem la Platja de Pals també va ser entrevistada a Ràdio Capital i van assegurar que no hi ha espai per a futures indemnitzacions. Els activistes asseguren que aquest extrem només s’ha donat en casos aïllats.

Escolta l’entrevista sencera

 

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios