17.5 C
Pals
Dijous, 28 setembre 2023
- Publicitat -

La meitat de les tasses exclusives de Ceràmica de la Bisbal ja s’han venut

Cinc productors de la marca Ceràmica de la Bisbal han tornat a produir un nombre limitat de tasses exclusives per a aquesta tercera edició limitada

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La tercera edició de la campanya ‘Tria la teva tassa’ ja ha venut la metitat dels productes limitats de la marca Ceràmica de la Bisbal d’Empordà. Les tasses exclusives d’enguany poden adquirir-se des del 15 de juny. Un any més, el consistori impulsa aquest projecte juntament amb els productors i comerciants adherits a la marca.

Cinc productors ( Rulduà Ceràmica, Ceràmiques Pantaleu, Taller de ceràmica Ca l’Eloi, Ceràmica Yuma i Ceràmica Artesanal LB) de la marca Ceràmica de la Bisbal han tornat a produir un nombre limitat de tasses exclusives per a aquesta edició limitada. S’han fet un total de 250 tasses úniques que mai es tornaran a elaborar. Les tasses van dins d’un embolcall únic identificat amb el productor que l’ha creat, acompanyades d’un certificat d’autenticitat numerat i un fulletó explicatiu dels valors de la marca Ceràmica de la Bisbal.

Cada any, un total de sis botigues adherides a la marca comercialitzen aquestes tasses i, a cada establiment es podran trobar les 5 tasses diferents. Les botigues que comercialitzen en aquesta edició són les següents: La Botiga, Ceràmiques Bosch, Ceràmiques el Tallaret, Filigranes 60, Ceràmiques de la Bisbal Fang i Rulduà Ceràmica.

‘Ceràmica de la Bisbal’

En aquest sentit, la marca ‘Ceràmica de la Bisbal’ és un distintiu d’origen protegit en l’àmbit de la Unió Europea que serveix per individualitzar, personalitzar i reconèixer els productes ceràmics elaborats a la Bisbal i als pobles del seu entorn, dels que no ho són. Aquesta marca, garant d’autenticitat, és gravada o marcada pels productors locals en qualsevol tipus de producte ceràmic (artístic i decoratiu, terrissa, rajoleria, material de bòbila, revestiments i paviments).

Un Consell Regulador, integrat per representants municipals i empresarials, és qui vetlla pel bon ús de la marca i pel foment de la qualitat dels productes emparats per aquest distintiu. A més, la Bisbal d’Empordà també forma part de la xarxa de ciutats artesanes (Craft City) reconeguda internacionalment per el World Craft Council.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Temps assolellat i ambient diürn calorós

Sense novetats a la previsió un dia més continua l'estabilitat meteorològica amb predomini del temps assolellat, matí fresc i ambient càlid o calorós durant el dia.
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -