9.6 C
Pals
Dijous, 28 gener 2021

MES afirma que als veïns de Sant Feliu “no els agraden” les obres de Rius i Calvet

El grup encapçalat per Pere Albó considera que s'està perdent "part del patrimoni" de Sant Feliu

El més llegit

Brot de COVID-19 a l’Ajuntament de Calonge: cinc positius a l’àrea de Cultura

L'Ajuntament ha assegurat que el brot està "del tot controlat" i l'atribueixen "especialment com a conseqüència de la tornada de les vacances de Nadal".

Monells, escenari d’una nova sèrie original de Netflix

Durant aquests darrers dies Monells ha estat escenari d'una nova producció original de Netflix. Es tracta del rodatge de 'Los herederos de la Tierra', la continuació de l'èxit 'La catedral del mar', que es va començar a gravar a Barcelona ja fa un parell de mesos. 

Calonge impulsa les obres al Castell de Calonge, el Cercle Calongí i l’avinguda de Catalunya

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa tres projectes d'obres al municipi: les reformes al Castell de Calonge i al Cercle Calongí, i la urbanització de l'avinguda de Catalunya de Sant Antoni.

La Junta Electoral ordena retirar la pancarta de ‘Llibertat presos polítics’ de la façana de l’Ajuntament de Palamós

La Junta Electoral de Zona de la Bisbal d'Empordà ha ordenat retirar les pancartes, llaços, estelades i "altres símbols partidistes" de l'Ajuntament de Palamós.
Avatar
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

El grup de Moviment d’Esquerres de Sant Feliu de Guíxols, encapçalat per Pere Albó, ha emès un comunicat on apunta que als veïns ganxons “no els agraden” les obres “faraòniques” del Govern, format per Tots per Sant Feliu, ERC i PSC. Especialment, han volgut destacar el projecte del passeig de Rius i Calvet, ja que apunten que es tracta d’una de les obres més “impopulars”.

En aquest sentit, expliquen que es partia d’un pressupost inicial de 3 milions d’euros per poder dur a terme aquesta iniciativa. Segons MES, a aquesta inversió s’han anat afegint diferents despeses: 190.369,25 euros per modificar l’espigó, 12.500 euros per a contractar a un paisatgista que hauria de solucionar uns problemes vinculats a l’estany i una escultura situada a aquest indret, un concurs per “vendre el projecte” amb noves idees -així ho qualifica el citat grup municipal- per un import de 6.655 euros, la realització d’un vídeo explicatiu de les obres per 1.455 euros i una elaboració d’una estratègia comunicativa per valor de 2.420 €. A parer de MES, “això demostra que només els preocupa la seva imatge”.

A més, el fet que el projecte no comencés el 2015, quan es va anunciar, fa pensar a MES que “volien guardar una pastanaga” per a les eleccions de l’any vinent.

La formació denuncia que “s’està perdent una part del patrimoni”

Segons el partit que lidera Pere Albó a Sant Feliu de Guíxols, hi ha una “manca de previsió“. Consideren que un treball previ hauria d’haver estat “la urbanització del carrer S’Adolitx” o estudiar “les problemàtiques de les arrels dels arbres“. Uns tècnics van concloure que les arrels s’estenen pel subsòl de forma complexa i que havien malmès el mur de contenció del passeig. MES creu que tot això està comportant “una pèrdua del patrimoni“, que feia a Sant Feliu “diferent de la resta”. En aquest sentit, fan una reflexió sobre “a quina mena de turisme s’està fent crida”.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Life Biorgest inverteix en la millora de la biodiversitat al Baix Empordà i finalitza els treballs demostratius

Les intervencions s’han fet a boscos especialment seleccionats del Parc Natural d’El Montgrí, les Medes i el Baix Ter

Altres notícies