17 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Comença la reforma de Rius i Calvet

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Comença la reforma de Rius i Calvet
Loading
/

Sant Feliu de Guíxols es prepara per un llarg període d’obres al sector de Rius i Calvet. Aquest passeig quedarà tallat al trànsit a partir de dilluns 12 per les obres del projecte de reforma que transformarà la fesomia de la façana marítima ganxona. Aquesta setmana han començat els treballs previs. La primera fase s’ha d’enllestir abans de Sant Joan. Les obres s’aturaran durant l’estiu per la temporada turística i es reprendran a mitjan setembre.

El trànsit al Passeig Rius i Calvet quedarà tallat entre la rotonda del Passeig del Mar i l’antiga discoteca Palm Beach. Les primeres setmanes serviran per obrir rases, per fer una instal·lació provisional dels serveis perquè els veïns no es vegin afectats, per estudiar el transplantament de l’arbrat i per traslladar l’escultura de Joan Rebull de la plaça Ferran Agulló, coneguda popularment com “la Pepita”. A partir d’aquí, s’abordarà el nucli de les obres. El projecte suposarà la reordenació de la superfície de l’actual vial, amb ampliació de la vorera i una pavimentació amb pedra natural, la modificació del calaix de la riera del Monestir en el seu últim tram i la modificació dels serveis de la zona.

El regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, remarca a Ràdio Capital la complexitat de les obres.

Les obres s’aturaran durant l’estiu i a mitjan setembre es prendran per abordar la darrera fase. Consistirà en la col·locació del paviment de pedra natural, la construcció de l’amfiteatre escalonat mirant al mar i la instal·lació del nou mobiliari urbà. Saballs destaca que la reforma del front marítim Rius i Calvet suposarà una renovació integral de la zona. El govern municipal va aprovar el projecte de transformació del sector de Rius i Calvet l’estiu passat i a l’octubre va incorporar-hi algunes de les esmenes rebudes en la fase d’al·legacions. La reforma té un pressupost de 3 milions d’euros i afecta un tram de gairebé 700 metres. Es preveu que les obres acabin el febrer de 2019.

- Publicitat -
Article anterior
Article següent
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -